Conor McGregor lanceert aanval op Khabib Nurmagomedov MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor lanceert aanval op Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor lanceert aanval op Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor lanceert aanval op Khabib Nurmagomedov

Aanval

McGregor plaatste een foto van de beruchte busaanval die hij in april lanceerde, toen hij na een incident met teamgenoot Artem Lobov een paar dagen eerder achter Nurmagomedov aan probeerde te gaan. McGregor sloeg uiteindelijk een raam in de bus kapot met een bewegende karretje die twee vechters verwondde, maar door de hele beproeving heen kwam hij nooit dichtbij Nurmagomedov.

McGregor werd uiteindelijk gearresteerd voor die aanval op de bus en pleitte later schuldig aan wanordelijk gedrag, terwijl hij instemde met het volgen van woedebeheerscursussen en het uitvoeren van een taakstraf voor zijn acties. De UFC heeft al beeldmateriaal van de busaanval gebruikt om het gevecht te promoten, dus het lijkt erop dat McGregor hetzelfde doet na het afvuren van het eerste salvo op vrijdag.

Respect

"Abdulmanap Nurmagomedov, ik kan je zien. Ineengedoken achter nep respect. Net als je middelste kind ", schreef McGregor op Instagram. "Een bevende lafaard." McGregor was de laatste tijd nogal stil geweest met betrekking tot zijn opmerkingen gericht op zijn volgende tegenstander, maar het lijkt zeker dat de beledig oorlog is begonnen. Tot nu toe heeft Nurmagomedov niet gereageerd op McGregor's aanval tegen hem of zijn vader.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws