Conor McGregor lanceert aanval op Khabib Nurmagomedov - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor lanceert aanval op Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor lanceert aanval op Khabib Nurmagomedov

De voormalige UFC-kampioen twee divisies was relatief rustig sinds zijn gevecht een paar weken geleden werd aangekondigd, maar dat veranderde afgelopen vrijdag allemaal met zijn post op sociale media gericht op de ongeslagen Rus en zijn vader. Conor McGregor heeft de laatste tijd niet veel gezegd over zijn terugkeer naar de UFC, maar hij lanceerde eindelijk zijn eerste aanval op Khabib Nurmagomedov … en zijn vader vooruitlopend op UFC 229.

Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor eindelijk officieel

Aanval

McGregor plaatste een foto van de beruchte busaanval die hij in april lanceerde, toen hij na een incident met teamgenoot Artem Lobov een paar dagen eerder achter Nurmagomedov aan probeerde te gaan. McGregor sloeg uiteindelijk een raam in de bus kapot met een bewegende karretje die twee vechters verwondde, maar door de hele beproeving heen kwam hij nooit dichtbij Nurmagomedov.

McGregor werd uiteindelijk gearresteerd voor die aanval op de bus en pleitte later schuldig aan wanordelijk gedrag, terwijl hij instemde met het volgen van woedebeheerscursussen en het uitvoeren van een taakstraf voor zijn acties. De UFC heeft al beeldmateriaal van de busaanval gebruikt om het gevecht te promoten, dus het lijkt erop dat McGregor hetzelfde doet na het afvuren van het eerste salvo op vrijdag.

Respect

“Abdulmanap Nurmagomedov, ik kan je zien. Ineengedoken achter nep respect. Net als je middelste kind “, schreef McGregor op Instagram. “Een bevende lafaard.” McGregor was de laatste tijd nogal stil geweest met betrekking tot zijn opmerkingen gericht op zijn volgende tegenstander, maar het lijkt zeker dat de beledig oorlog is begonnen. Tot nu toe heeft Nurmagomedov niet gereageerd op McGregor’s aanval tegen hem of zijn vader.

 

Bekijk ook

Kooivechter scoort 'TURBO' knock-out! 'Ronken op het canvas'

Kooivechter scoort ‘TURBO’ knock-out! ‘Ronken op het canvas’

Voordat de Rus het wist lag hij te ronken op het canvas

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page