Conor McGregor krijgt UFC-titelgevecht aangeboden! 'Alles of niets' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor krijgt UFC-titelgevecht aangeboden! 'Alles of niets'

Conor McGregor krijgt UFC-titelgevecht aangeboden! 'Alles of niets'

Conor McGregor krijgt een UFC-titelgevecht aangeboden in een alles of niets gevecht. Jorge Masvidal die de UFC "Baddest Mother Fucker" titel in bezit heeft is bereidt deze op het spel te zetten tegen de Ier.

De beruchte Masvidal heeft van de Ier zijn nummer 1 doelwit gemaakt. En bevestigt dat hij zijn op maat gemaakte titel wil verdedigen tegen de UFC-super ster. Maar in ruil daarvoor wil hij een weddenschap met met McGregor, waardoor de overwinnaar er met al het geld vandoor gaat.

Masvidal zei op BlockAsset: ,,Ik zou de BMF-riem alleen naar voren brengen voor een slechte klootzak en wat contant geld. Ik leg een paar miljoen opzij, jij legt een paar miljoen opzij, en dan knokken wij. Het is een kers op de taart."

Alles of niets

McGregor moet ondertussen nog terugkeren naar de UFC sinds hij zijn been brak in de eerste ronde van zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier. Masvidal leed nederlagen tegen UFC-kampioen Kamaru Usman. En meest recentelijk tegen bittere rivaal Colby Covington.

Masvidal won de BMF-titel nadat deze speciaal in het leven was geroepen voor zijn gevecht met Nate Diaz in november 2019. In de laatste drie gevechten van de Amerikaan die allemaal een verlies waren - werd de titel niet aangeboden. Voor McGregor wil hij dus een uitzondering maken..

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws