Conor McGregor krijgt 3 gevechten, maar op één voorwaarde Nieuws
Nieuws

Conor McGregor krijgt 3 gevechten, maar op één voorwaarde

Conor McGregor krijgt 3 gevechten, maar op één voorwaarde
Conor McGregor krijgt 3 gevechten, maar op één voorwaarde

Dana White zegt dat Conor McGregor in 2020 drie gevechten kan krijgen maar er zit wel een voorwaarde aan.

Tijdens het bespreken van de vermeende 'motivatie' van McGregor om opnieuw weer in actie te komen, onthulde White dat hij hoopt dat zijn grootste ster drie keer in 2020 kan vechten, maar het verslaan van een man als Donald Cerrone zou 'cruciaal' zijn voor zijn carrière.

“Ik denk dat hij zich nu op een punt bevindt waar hij zich realiseert dat hij zijn zaakjes moet regelen. Een overwinning op ‘Cowboy’ Cerrone is cruciaal in zijn carrière nu en in zijn toekomst. Dus hij neemt het heel serieus, hij wil actief blijven. Dat is de reden waarom dit gevecht op 170 pond staat en hopelijk krijgen we dit jaar drie goede gevechten van hem te zien. "

Veel geld

McGregor is momenteel een favoriet van -225 boven Donald Cerrone, waarbij de meeste experts denken dat het een stijlmatch is die de voormalige kampioen echt begunstigt. Zoals White echter impliciet suggereert, als McGregor verliest van Cerrone, kan hij nt zo goed stoppen.

Het gevecht tegen Cerrone wordt dan ook gezien als een makkelijke stap om weer in het wedstrijd ritme te komen. Zo hoopt men de Ier klaar te stomen voor uitdagers als Jorge Masvidal, deze heeft al te kennen gegeven voor grote geldbedragen welke willen vechten. Een gevecht met McGregor zou in de miljoenen gaan lopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws