Conor McGregor komt terug voor UFC-titelgevecht
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor komt terug voor UFC-titelgevecht

Conor McGregor komt terug voor UFC-titelgevecht

UFC Interim kampioen Justin Gaethje is ervan overtuigd dat zijn eerste titelverdediging tegen Conor McGregor zal zijn. Mocht Gaethje regerend kampioen Khabib Nurmagomedov onttronen.

Interim UFC lichtgewicht kampioen Gaethje deed een boekje open tijdens ESPN’s Now or Never. Gevraagd naar McGregors laatste pensionering, verwacht hij dat het van korte duur zal zijn.

Justin Gaethje heeft Conor McGregor al lang in de gaten, en nu tintelen zijn Spidey-zintuigen. “Conor McGregor moet wachten op de winnaar van mij en Khabib. Als ik win, denk ik dat hij zeker terugkomt. Als Khabib wint, weet ik het niet; ik weet het niet zeker,”aldus Justin Gaethje.

Op zijn kop slaan

Die ook nog zij dat hij niet kan wachten om “legende” McGregor in zijn gezicht te slaan als hij terugkomt. McGregor kondigde recentelijk zijn pensioen aan in wat gezegd wordt als pressiemiddel naar de UFC toe. Wat McGregor betreft, hij is twee keer eerder “met pensioen” gegaan om kort daarna terug te keren.

Gaethje komt uit een spectaculaire, dominante prestatie tegen Tony Ferguson bij UFC 249. Hij zal naar verwachting in september met Nurmagomedov vechten in een langverwachte UFC lichtgewicht titel-unificatie. De matchup zal waarschijnlijk Fight Island in Abu Dhabi headlinen.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page