Conor McGregor kloon 'Paddy the Baddy' tekent bij de UFC? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor kloon ‘Paddy the Baddy’ tekent bij de UFC?

Conor McGregor kloon ‘Paddy the Baddy’ tekent bij de UFC?

Conor McGregor kloon 'Paddy the Baddy' tekent bij de UFC?
Paddy Pimblett (rode handschoenen)

Paddy Pimblett, de Ierse top MMA-vechter zou en contract hebben gekregen bij vechtsport organisatie de UFC. Althans als wij de geruchten mogen geloven, deze werden sterker doordat de naam van de Ier gisteren in de UFC ranglijst verscheen.

De UFC heeft de afgelopen tijd eerder onbedoeld een aankondiging gedaan via online, voordat deze officieel werd geopenbaard. Is dit nu ook het geval met Pimblett die net als UFC-ster Conor McGregor voorheen, de grote man is bij Cage Warriors. Fans zien Pimblett als een kloon van McGregor. Op social media wakkeren de geruchten aan dat de UFC hem binnen heeft gehaald.

Een van de beste

,,Paddy The Baddy staat op de UFC.com-ranglijst van fans, dus denk dat de UFC Paddy Pimblett op contract heeft gezet”, aldus een oplettende fan. ,,Interessante toevoeging aan de ranglijst van fans van de UFC’, meldt de bekende MMA-reporter Aaron Bronsteter.

De 26-jarige Pimblett wordt beschouwd als een van de beste vechters die niet vecht voor een van de grote organisaties. Hij heeft een record van 16-3 en het merendeel van zijn professionele wedstrijden vond plaats onder de vlag van Cage Warriors, waar hij eerder de vedergewicht titel won. Voor alle duidelijkheid, dit is niet meer dan speculatie, vooral gezien het feit dat er niet eens een foto voor Pimblett is, ook zijn volledige naam is niet vermeld.

Bekijk ook

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Wraakgevecht! Usman vs Covington 2 gepland voor november

Kamaru Usman en Colby Covington zullen het eindelijk nog een keer over doen in de UFC-kooi.

Ringarts hecht opengeslagen wenkbrauw MMA-vechter aan elkaar

Jason Wilnis drukte gisteren zijn stempel op de MMA-wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page