'Conor McGregor is op de vlucht!' Ontloopt gevecht met ex-UFC kampioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Conor McGregor is op de vlucht!' Ontloopt gevecht met ex-UFC kampioen

'Conor McGregor is op de vlucht!' Ontloopt gevecht met ex-UFC kampioen

Charles Oliveira zegt dat Conor McGregor op de vlucht is. ,,Ik ben een probleem voor hem, en hij weet het", zegt Oliveira. De Ier zal na de zomer naar verwachting zijn rentree maken, maar volgens Oliveira durft deze niet met hem de UFC-kooi in.

Voormalig. UFC-kampioen Charles Oliveira geeft zijn voorgestelde gevecht om het grote geld met Conor McGregor niet op. De Braziliaan daagde McGregor uit na zijn spectaculaire overwinning op Justin Gaethje eerder deze maand. Hoewel hij er kritiek op kreeg, is de Braziliaan nog steeds onvermurwbaar dat het de juiste strijd is om te maken.

Ongeslagen

Oliveira gelooft dat McGregor nu bang is en beweert dat de Ier niet met hem wil vechten omdat hij weet dat het een nachtmerrie voor hem zou zijn. ,,Ik denk dat hij al een tijdje denkt dat ik het probleem ben. Dat ik een probleem ben om met hem te vechten", zegt Oliveira. ,,Sterker nog hij is op de vlucht voor mij."

McGregor zal naar verwachting terugkeren naar de UFC op weltergewicht. De 33-jarige Ier geeft toe dat hij nogal geïntrigeerd is door een gevecht met Oliveira. Ook schepte hij in een sindsdien verwijderde tweet op dat hij 'ongeslagen is tegen vechters uit Brazilië'.

Zowel Oliveira als McGregor zullen naar verwachting tegen het einde van het jaar terugkeren naar de Octagon, hoewel McGregor vanwege zijn beenblessure tot 2023 aan de zijlijn kan worden gezet..

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws