'Conor McGregor is op de vlucht!' Ontloopt gevecht met ex-UFC kampioen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Conor McGregor is op de vlucht!’ Ontloopt gevecht met ex-UFC kampioen

‘Conor McGregor is op de vlucht!’ Ontloopt gevecht met ex-UFC kampioen

'Conor McGregor is op de vlucht!' Ontloopt ex-UFC kampioen

Charles Oliveira zegt dat Conor McGregor op de vlucht is. ,,Ik ben een probleem voor hem, en hij weet het”, zegt Oliveira. De Ier zal na de zomer naar verwachting zijn rentree maken, maar volgens Oliveira durft deze niet met hem de UFC-kooi in.

Voormalig. UFC-kampioen Charles Oliveira geeft zijn voorgestelde gevecht om het grote geld met Conor McGregor niet op. De Braziliaan daagde McGregor uit na zijn spectaculaire overwinning op Justin Gaethje eerder deze maand. Hoewel hij er kritiek op kreeg, is de Braziliaan nog steeds onvermurwbaar dat het de juiste strijd is om te maken.

Ongeslagen

Oliveira gelooft dat McGregor nu bang is en beweert dat de Ier niet met hem wil vechten omdat hij weet dat het een nachtmerrie voor hem zou zijn. ,,Ik denk dat hij al een tijdje denkt dat ik het probleem ben. Dat ik een probleem ben om met hem te vechten”, zegt Oliveira. ,,Sterker nog hij is op de vlucht voor mij.”

McGregor zal naar verwachting terugkeren naar de UFC op weltergewicht. De 33-jarige Ier geeft toe dat hij nogal geïntrigeerd is door een gevecht met Oliveira. Ook schepte hij in een sindsdien verwijderde tweet op dat hij ‘ongeslagen is tegen vechters uit Brazilië’.

Zowel Oliveira als McGregor zullen naar verwachting tegen het einde van het jaar terugkeren naar de Octagon, hoewel McGregor vanwege zijn beenblessure tot 2023 aan de zijlijn kan worden gezet..

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page