Conor McGregor is het nieuwe boegbeeld van  vechtlegendes kledinglijn MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor is het nieuwe boegbeeld van vechtlegendes kledinglijn

Conor McGregor is het nieuwe boegbeeld van  vechtlegendes kledinglijn

Conor McGregor is de held van de nieuwe kledingcollectie van het cultbedrijf "Roots of Fight". Het merk, dat kleding creëerde die is geïnspireerd door vechtsportlegendes als Muhammad Ali of Bruce Lee.

Roots of Fight besloot een serie kleding te maken met de grootste MMA-ster ter wereld Conor McGregor. Belangrijk is dat de opbrengst van de verkoop van de collectie wordt gedoneerd aan een speciale stichting die zieke kinderen in Ierland helpt.

Grote eer

,,Ik ben mijn hele leven geïnspireerd door legendes als Bruce Lee en Muhammad Ali, dus het is een eer voor mij om te mogen werken met Roots of Fight die respectvol hulde brengen aan deze iconen. De Roots of Fight x Conor McGregor-collectie toont de drive om de grootste te zijn, mij herinnerend waar ik vandaan komt", zegt McGregor.

,,Alle opbrengsten van de collectie worden gedoneerd aan "Children's Health Foundation Crumlin."

Held

Dit is niet de eerste keer dat McGregor mensen in nood helpt. Tijdens de pandemie schonk de atleet meer dan $ 1 miljoen aan veiligheidsmaatregelen aan Ierse ziekenhuizen. De Ier bezocht ook persoonlijk het personeel bij het afleveren van goederen.

The Notorious neemt het voor de tweede keer op tegen Dustin Poirier in de UFC-achthoek. De wedstrijd vindt plaats op het snel naderende UFC 257-gala op 23 januari op "Fight Island" in Abu Dhabi.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/het-geheim-achter-de-topconditie-van-ufc-ster-conor-mcgregor-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws