Conor McGregor is het nieuwe boegbeeld van vechtlegendes kledinglijn – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor is het nieuwe boegbeeld van vechtlegendes kledinglijn

Conor McGregor is het nieuwe boegbeeld van vechtlegendes kledinglijn

Conor McGregor is de held van de nieuwe kledingcollectie van het cultbedrijf “Roots of Fight”. Het merk, dat kleding creëerde die is geïnspireerd door vechtsportlegendes als Muhammad Ali of Bruce Lee.

Roots of Fight besloot een serie kleding te maken met de grootste MMA-ster ter wereld Conor McGregor. Belangrijk is dat de opbrengst van de verkoop van de collectie wordt gedoneerd aan een speciale stichting die zieke kinderen in Ierland helpt.

Grote eer

,,Ik ben mijn hele leven geïnspireerd door legendes als Bruce Lee en Muhammad Ali, dus het is een eer voor mij om te mogen werken met Roots of Fight die respectvol hulde brengen aan deze iconen. De Roots of Fight x Conor McGregor-collectie toont de drive om de grootste te zijn, mij herinnerend waar ik vandaan komt”, zegt McGregor.

,,Alle opbrengsten van de collectie worden gedoneerd aan “Children’s Health Foundation Crumlin.”

Held

Dit is niet de eerste keer dat McGregor mensen in nood helpt. Tijdens de pandemie schonk de atleet meer dan $ 1 miljoen aan veiligheidsmaatregelen aan Ierse ziekenhuizen. De Ier bezocht ook persoonlijk het personeel bij het afleveren van goederen.

The Notorious neemt het voor de tweede keer op tegen Dustin Poirier in de UFC-achthoek. De wedstrijd vindt plaats op het snel naderende UFC 257-gala op 23 januari op “Fight Island” in Abu Dhabi.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page