'Conor McGregor is een SOFTIE vechter geworden' Nieuws
Nieuws

'Conor McGregor is een SOFTIE vechter geworden'

'Conor McGregor is een SOFTIE vechter geworden'

Eddie Alvarez, de voormalige UFC-kampioen vindt dat Conor McGregor te zacht is geworden als vechter. De Ier zou zich moeten vermannen als vechter. De grote rijkdom zou hem een softie hebben gemaakt.

De Ierse vechter overwon in november 2016 Alvarez, om zo de UFC lichtgewicht kampioen te worden. McGregor sloeg Alvarez knock-out maar zou die kracht minder tot zijn beschikking hebben volgens Alvarez. ONE Championship lijfde Alvarez in en McGregor bleef trouw aan de UFC.

Geld is de killer

McGregor vergaarde grote rijkdom en juist dat grote geld zou killing zijn voor de Iers aldus Alvarez. ,,Als je $ 100 miljoen op de bank hebt staan, is dat het tegenovergestelde van vechten. Vechten is elke dag met tegenspoed te maken krijgen, nee te horen krijgen. (Vroeg) wakker moeten worden. Dingen doen die je niet per se wilt doen, en dat vereist discipline en het verhardt je, en je wordt een goede vechter als bijproduct van al deze dingen die je hele leven zijn gebeurd", zegt Alvarez.

,,En het idee om $ 100 miljoen op de bank te hebben, waar iedereen je zegt ja, je mag je eigen schema maken en je kunt wakker worden wanneer je wilt, het is het tegenovergestelde van een vechter moeten zijn, het maakt je eigenlijk zachter. Ik heb zin dat Conor terugkomt, hij moet zichzelf verharden als een man. Om dat te doen, moet hij van al die dingen afkomen, misschien weggaan. Verlaat die wereld en word na verloop van tijd weer verhard, ”zei Alvarez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws