'Conor McGregor is een SOFTIE vechter geworden' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Conor McGregor is een SOFTIE vechter geworden’

‘Conor McGregor is een SOFTIE vechter geworden’

'Conor McGregor is een SOFTIE vechter geworden'

Eddie Alvarez, de voormalige UFC-kampioen vindt dat Conor McGregor te zacht is geworden als vechter. De Ier zou zich moeten vermannen als vechter. De grote rijkdom zou hem een softie hebben gemaakt.

De Ierse vechter overwon in november 2016 Alvarez, om zo de UFC lichtgewicht kampioen te worden. McGregor sloeg Alvarez knock-out maar zou die kracht minder tot zijn beschikking hebben volgens Alvarez. ONE Championship lijfde Alvarez in en McGregor bleef trouw aan de UFC.

Geld is de killer

McGregor vergaarde grote rijkdom en juist dat grote geld zou killing zijn voor de Iers aldus Alvarez. ,,Als je $ 100 miljoen op de bank hebt staan, is dat het tegenovergestelde van vechten. Vechten is elke dag met tegenspoed te maken krijgen, nee te horen krijgen. (Vroeg) wakker moeten worden. Dingen doen die je niet per se wilt doen, en dat vereist discipline en het verhardt je, en je wordt een goede vechter als bijproduct van al deze dingen die je hele leven zijn gebeurd”, zegt Alvarez.

,,En het idee om $ 100 miljoen op de bank te hebben, waar iedereen je zegt ja, je mag je eigen schema maken en je kunt wakker worden wanneer je wilt, het is het tegenovergestelde van een vechter moeten zijn, het maakt je eigenlijk zachter. Ik heb zin dat Conor terugkomt, hij moet zichzelf verharden als een man. Om dat te doen, moet hij van al die dingen afkomen, misschien weggaan. Verlaat die wereld en word na verloop van tijd weer verhard, ”zei Alvarez.

Bekijk ook

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! 'Dit is de Monkey King'

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! ‘Dit is de Monkey King’

Na een training bij Shaolin Masters besloot Song zijn nieuwe MMA-droom na te jagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page