'Conor McGregor is een Instagram vechter!' Titelkans zou schokkend zijn
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Conor McGregor is een Instagram vechter!’ Titelkans zou schokkend zijn

‘Conor McGregor is een Instagram vechter!’ Titelkans zou schokkend zijn

'Conor McGregor is een Instagram vechter!' Titelkans zou schokkend zijn

Conor McGregor brak vorig jaar op schokkende wijze zijn enkel aan het einde van de eerste ronde van zijn UFC 264-gevecht tegen Dustin Poirier. Meteen daarna werd Conor McGregor zijn meest controversiële zelf en trok hij de woede van zowel fans als collega’s. McGregor wordt opnieuw bespot vanwege zijn onvermogen om gevechten te winnen.

De Ier werkt sinds vorig jaar hard aan zijn weg naar herstel. Hij heeft fans altijd op de hoogte gehouden van zijn voortgang en ze konden niet blijer zijn voor de Ier. McGregor maakte eerder al bekend dat hij wellicht als lichtgewicht terugkeert naar de UFC. Sterker nog, hij staat ook open voor confrontatie met mensen als kampioen Charles Oliveira.

Doping gebruiker

De bekende UFC-manager Ali Abdelaziz die onder andere McGregor’s aartsrivaal vertegenwoordigd werd gevraagd naar zijn mening over Ier. Die mogelijk zou vechten voor de UFC-lichtgewicht titel. De manager bespotte McGregor omdat deze volgens hem een Instagram-vechter is.

,,Conor McGregor is, hij revalideert zijn blessure. Maar hij rehabiliteert ook zijn doping gebruik. Niemand geeft om Conor McGregor. Hij heeft geen gevecht gewonnen sinds Barack Obama president was”, zegt Abdelaziz. ..Hij is populair omdat hij nu een Instagram vechter is.”

Grote schok

,,Wanneer heeft hij voor het laatst gevochten en ons laten zien dat hij waardig genoeg is om te vechten voor een UFC-titel? Luister naar mij. Ik begrijp de UFC-business, maar ik ken Dana White als mijn broekzak. Dana White zal Conor McGregor nooit een titelgevecht geven na drie nederlagen. Ik ken hem. En als hij dat deed, zal ik verdomd geschokt zijn.”

Conor McGregor zal naar verwachting in juli van dit jaar zijn UFC-retour maken. Het is afwachten tegen wie hij uiteindelijk zal vechten. De kans is groot dat het iemand zal zijn die McGregor in het verleden heeft uitgedaagd.

Bekijk ook

Reporter krijgt klappen van UFC-ster Nate Diaz! 'Wraakactie'

Reporter krijgt klappen van UFC-ster Nate Diaz! ‘Wraakactie’ (video)

Nate Diaz is een van de beruchtste UFC-vechters en vandaag liet hij zien waarom hij een reputatie heeft als 'bad boy'.

Laffe kopschopper trapt man tegen hoofd: Politie komt te laat

Laffe kopschopper trapt man tegen hoofd: Politie komt te laat (video)

In de video is te horen hoe een aantal personen roepen "snel weg hier, de politie komt er aan

Voor Badr Hari is stoppen met kickboksen nog lang geen optie

Voor Badr Hari is stoppen met kickboksen nog lang geen optie

Badr Hari zal voorlopig nog geen einde maken aan zijn carrière

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page