Conor McGregor invaller gevecht Khabib vs Tony Ferguson Nieuws
Nieuws

Conor McGregor invaller gevecht Khabib vs Tony Ferguson

Conor McGregor invaller gevecht Khabib vs Tony Ferguson
Conor McGregor invaller gevecht Khabib vs Tony Ferguson

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat Conor McGregor stand-by staat in geval van een blessure bij Khabib Nurmagomedov of Tony Ferguson.

Het gevecht op UFC 249 is de vijfde keer dat Nurmagomedov en Ferguson zijn geboekt om met elkaar te vechten nadat de vier eerdere boekingen waren geannuleerd vanwege blessures. Deze keer heeft de UFC echter een invaller voor het geval er iets gebeurt, in de vorm van de voormalige UFC kampioen McGregor.

Dat McGregor reserve staat zal zeker worden bekritiseerd door fans, omdat de Ier geen MMA-gevecht heeft gewonnen sinds een knock-out overwinning op Eddie Alvarez in november 2016. Sindsdien heeft McGregor slechts één keer gevochten, verloor van Nurmagomedov op UFC 229 in oktober 2018.

Je weet het nooit

Desalniettemin is McGregor nog steeds de grootste ster in het MMA, deze aantrekkingskracht is belangrijk voor de UFC. White sprak onlangs met ESPN.com en bevestigde dat McGregor klaar staat om in te stappen voor het geval er iets gebeurt met Nurmagomeov of Ferguson.

“Hij hoopt dat als hij Cowboy verslaat, hij tegen Khabib kan vechten, maar de timing is daar niet naar. Maar je kent Conor. Conor denkt zoals Conor denkt. Zijn ding is, ik vecht tegen Cowboy, ik zal Cowboy verslaan, en ik zal klaar zijn om tegen Khabib te vechten, "zei White. Wellicht krijgt McGregor dus toch nog een kans tegen Khabib, mits Ferguson wederom afzegt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws