Conor McGregor in voor een 4 mans UFC titelgevecht toernooi Nieuws
Nieuws

Conor McGregor in voor een 4 mans UFC titelgevecht toernooi

Conor McGregor in voor een 4 mans UFC titelgevecht toernooi
Conor McGregor in voor een 4 mans UFC titelgevecht toernooi

De Trainer van Conor McGregor, John Kavanagh zegt dat de vechter open staat voor lichtgewicht toernooi wanneer UFC weer van start gaat.

MMA-coach John Kavanagh is geïnteresseerd als de UFC een toernooi organiseert voor de lichtgewicht titel bij hervatting van het vechtschema. Alle aankomende UFC-evenementen worden uitgesteld vanwege de coronaviruspandemie.

Uitstel maar geen afstel

De UFC interim lichtgewicht titelstrijd tussen Tony Ferguson en Justin Gaethje, die zou plaatsvinden bij UFC 249, was een van de gevechten die werden beïnvloed door het uitstel.

Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor, twee van de grootste sterren van de UFC, zullen ook niet snel strijden vanwege het UFC-schema dat momenteel op pauze staat.

Mini UFC 4 man toernooi

Een toernooi van vier man tussen Nurmagomdov, Ferguson, McGregor en Gaethje is logisch, want ze zijn momnteel de vier beste lichtgewichten ter wereld. Een minitoernooi tussen deze vier om de beste lichtgewicht ter wereld te bepalen, is volkomen logisch.

Als de UFC Nurmagomedov vs. Ferguson opnieuw boekt en vervolgens McGregor vs. Gaethje, zegt McGregors coach Kavanagh dat hij graag de halve finales in augustus en de finale op oudejaarsavond zou willen zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws