Conor McGregor in topconditie voor terugkeer naar UFC Nieuws
Nieuws

Conor McGregor in topconditie voor terugkeer naar UFC

Conor McGregor in topconditie voor terugkeer naar UFC
Conor McGregor in topconditie voor terugkeer naar UFC

Afgelopen week werd bekend dat voormalig UFC-kampioen Conor McGregor terugkeert uit zijn pensioen, hij zal 18 januari 2020 een gevecht aangaan met Donald Cerrone.

Er werd al aangenomen dat de Ier van plan was op die datum terug te keren naar Las Vegas in de T-Mobile Arena, maar niemand kon 100% zeker weten wie zijn tegenstander zou worden. Nu weten we dat het Cerrone is, en we weten ook dat de strijd zal plaatsvinden op weltergewicht.

Hoewel McGregor al eerder op weltergewicht heeft gevochten voor zijn twee gevechten tegen Nate Diaz, hebben veel fans zich afgevraagd waarom hij niet op weg is naar lichtgewicht dat algemeen wordt beschouwd als zijn beste divisie. Gelukkig lijkt het er op dat hij geen problemen gaat krijgen op weltergewicht, waarbij McGregor er zo goed afgetraind uitziet als we hem al lange tijd niet hebben gezien.

Krachtig

Een van de grote zorgen was dat zijn kracht niet helemaal optimaal zou zijn, in het verleden was bij weltergewicht ook geen probleem te bespeuren. Er is een enorme drang om McGregor weer te zien vechten sinds zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov in oktober 2018.

De efficiëntie en vaardigheid van Cerrone zullen Conor vrijwel zeker een paar problemen in de strijd opleveren, vooral als het verder gaat dan de eerste paar rondes. Als hij echter overtuigend kan winnen, zullen de fans meteen weer aan zijn zijde staan ​​voor wat naar verwachting een van de gekste jaren van zijn carrière in 2020 wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws