Conor McGregor in topconditie voor terugkeer naar UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor in topconditie voor terugkeer naar UFC

Conor McGregor in topconditie voor terugkeer naar UFC

Conor McGregor in topconditie voor terugkeer naar UFC

Afgelopen week werd bekend dat voormalig UFC-kampioen Conor McGregor terugkeert uit zijn pensioen, hij zal 18 januari 2020 een gevecht aangaan met Donald Cerrone.

Er werd al aangenomen dat de Ier van plan was op die datum terug te keren naar Las Vegas in de T-Mobile Arena, maar niemand kon 100% zeker weten wie zijn tegenstander zou worden. Nu weten we dat het Cerrone is, en we weten ook dat de strijd zal plaatsvinden op weltergewicht.

Hoewel McGregor al eerder op weltergewicht heeft gevochten voor zijn twee gevechten tegen Nate Diaz, hebben veel fans zich afgevraagd waarom hij niet op weg is naar lichtgewicht dat algemeen wordt beschouwd als zijn beste divisie. Gelukkig lijkt het er op dat hij geen problemen gaat krijgen op weltergewicht, waarbij McGregor er zo goed afgetraind uitziet als we hem al lange tijd niet hebben gezien.

Krachtig

Een van de grote zorgen was dat zijn kracht niet helemaal optimaal zou zijn, in het verleden was bij weltergewicht ook geen probleem te bespeuren. Er is een enorme drang om McGregor weer te zien vechten sinds zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov in oktober 2018.

De efficiëntie en vaardigheid van Cerrone zullen Conor vrijwel zeker een paar problemen in de strijd opleveren, vooral als het verder gaat dan de eerste paar rondes. Als hij echter overtuigend kan winnen, zullen de fans meteen weer aan zijn zijde staan ​​voor wat naar verwachting een van de gekste jaren van zijn carrière in 2020 wordt.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page