Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor in de problemen: ‘vrouw wil DNA test kind’

Conor McGregor in de problemen: ‘vrouw wil DNA test kind’

Net nu Conor McGregor even rustiger vaarwater leek te geraken, wordt de MMA-vechter geconfronteerd met zijn volgende gevecht buiten de kooi.

Diverse Ierse media melden deze week dat McGregor wordt beschuldigd de vader van een buitenechtelijk kind te zijn. De populaire MMA-vechter lijkt van de ene in de andere controverse te belanden.

De Ier wordt door Terry Murray aangemerkt als de vader van haar één jaar oude dochter en heeft zelfs een DNA-test aangevraagd. Het zou de dame in kwestie gaan om erkenning voor haar kind.

DNA-test

The Notorious”heeft deze bewering heeft ontkend en beweert dat de vrouw een relatie had met een van zijn vrienden. Bovendien wordt gezegd dat hij bereid is om een ​​DNA test te doen.

“Het gebeurde in 2017, toen Conor naar Liverpool kwam voor de Grand National. Ik vroeg hem om een ​​foto te maken en hij bracht me naar een kamer, “zegt Murray.

Sex

“Ik herinner me dat ik zei: ‘Heb je een vriendin?’ En hij zei dat hij al jaren dezelfde partner had. We hadden sex, ik zei hem dat ik geen anticonceptiepillen slikte en hij zei dat het er niet toe deed.”

Murray zegt ook dat ze meerdere keren na die eerste nacht seks hadden. Ook beweert zij tijdens haar zwangerschap met de Ier in contact te zijn geweest.

Conor McGregor heeft twee jonge kinderen bij zijn vriendin Dee Devlin.

Bekijk ook

Bellator debuut ex GLORY kampioen Robin van Roosmalen in oktober

Hij had verwacht in augustus zijn debuut te maken bij Bellator MMA, voormalig wereldkampioen kickboksen Robin van Roosmalen.

BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

lator MMA maakt er wel een heel spannend spel van, dinsdag kondigde de vechtsport organisatie de ondertekening van een nu nog onbekende vechter aan.

Onlusten Hong Kong: Komst UFC naar China in gevaar

Dana White geeft toe dat protesten in Hong Kong UFC Shenzhen ‘uitdagender’ maken.