Conor McGregor: 'Ik verloor met een reden van Khabib' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor: 'Ik verloor met een reden van Khabib'

Conor McGregor: 'Ik verloor met een reden van Khabib'
Conor McGregor: 'Ik verloor met een reden van Khabib'

De gevolgen van de beruchte UFC 229 ruzie worden nog steeds besproken tot op de dag van vandaag.

De UFC zou niet zijn waar het nu is zonder het drama en de opwinding gecreëerd door de vechters. McGregor verloor van Khabib en weet ook waarom, hij zegt hierover:

"Hij is een geduchte tegenstander, worstelde met beren sinds hij een kind was," zei McGregor over Khabib. "Hij heeft veel tijd gestopt in zijn stand-up werk en hij was een stuk scherper dan ik had verwacht. Ik moet dat respecteren, het was zijn grote moment." En waardoor ik verloor, ik was niet 'scherp' genoeg. "

Worstelen als voordeel

Bij UFC 229 werd het nog levensechter toen kampioen Khabib Nurmagomedov met McGregor zijn weg zocht. Hoewel hij overwegend een worstelaar was, was Khabib in staat om McGregor te destabiliseren met een rechterstoot die de Ier deed wankelen.

LEES OOK: Massale vechtpartij na UFC 229

De uiteindelijke verwurging die Khabib scoorde, wees niet op het einde van de actie. 'The Eagle' vloog over het achthoekige hek en veroorzaakte een stadionbrede vechtpartij, met dikke boetes en lange schorsingen als gevolg. Onnodig te zeggen dat zelfs Conor McGregor nog steeds praat over de waanzin, en zeker nog een rematch wil.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws