Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor: ‘Ik vecht in december tegen Frankie Edgar’

Conor McGregor: ‘Ik vecht in december tegen Frankie Edgar’

Conor McGregor: 'Ik vecht in december tegen Frankie Edgar'

Voormalig tweedivisie UFC-kampioen Conor McGregor beweert dat hij in december tegen Frankie Edgar in de MMA-kooi zal staan.

Woensdag plaatste McGregor een bericht op Twitter om Edgar te feliciteren met zijn verjaardag. De Ier kon het niet nalaten een boodschap achter te laten over een aanstaand gevecht tussen de twee, “Gefeliciteerd Frankie, tot in december.” Schreef McGregor op Twitter.

McGregor heeft niet meer gevochten sinds oktober 2018 toen hij tegenover huidige UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov op UFC 229 stond, de Ier liep tegen een verlies. Na het gevecht brak er flink tumult uit en werden er raken klappen uitgedeeld.

Klaar voor de strijd

De Ier werd eerst gekoppeld aan een gevecht met Justin Gaethje op UFC 240, maar dat gevecht kwam niet tot bloei nadat McGregor een handblessure had opgelopen. Wat betreft Frankie Edgar, de voormalige UFC-lichtgewichtkampioen verloor van regerend vedergewicht kampioen Max Holloway op UFC 240.

Na de tegenslag kondigde Edgar zijn voornemens aan om op bantamgewicht te gaan vechten, dit tenzij hij een gevecht met Conor McGregor kon scoren. McGregor lijkt er klaar voor te zijn om Edgar tegemoet te treden in december.

Bekijk ook

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

Op 25 mei 2017 werd aangekondigd dat Gökhan Saki een meerjarige gevechtscontract had getekend met de UFC

Record aantal UFC-vechters voor ‘langere tijd’ geschorst

Het UFC evenement in Moskou elke plaats vond op 9 november in de CSKA Arena, krijgt een vervelend staartje voor enkele deelnemers.

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

MMA-vechter Cris Cyborg uit de kleren tijdens fotosessie (Beelden)

De voormalige UFC-vechter Cris Cyborg, toont meer van zichzelf in een onthullende fotoshoot