Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor: ‘Ik vecht in december tegen Frankie Edgar’

Conor McGregor: ‘Ik vecht in december tegen Frankie Edgar’

Conor McGregor: 'Ik vecht in december tegen Frankie Edgar'

Voormalig tweedivisie UFC-kampioen Conor McGregor beweert dat hij in december tegen Frankie Edgar in de MMA-kooi zal staan.

Woensdag plaatste McGregor een bericht op Twitter om Edgar te feliciteren met zijn verjaardag. De Ier kon het niet nalaten een boodschap achter te laten over een aanstaand gevecht tussen de twee, “Gefeliciteerd Frankie, tot in december.” Schreef McGregor op Twitter.

McGregor heeft niet meer gevochten sinds oktober 2018 toen hij tegenover huidige UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov op UFC 229 stond, de Ier liep tegen een verlies. Na het gevecht brak er flink tumult uit en werden er raken klappen uitgedeeld.

Klaar voor de strijd

De Ier werd eerst gekoppeld aan een gevecht met Justin Gaethje op UFC 240, maar dat gevecht kwam niet tot bloei nadat McGregor een handblessure had opgelopen. Wat betreft Frankie Edgar, de voormalige UFC-lichtgewichtkampioen verloor van regerend vedergewicht kampioen Max Holloway op UFC 240.

Na de tegenslag kondigde Edgar zijn voornemens aan om op bantamgewicht te gaan vechten, dit tenzij hij een gevecht met Conor McGregor kon scoren. McGregor lijkt er klaar voor te zijn om Edgar tegemoet te treden in december.

Bekijk ook

Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur

De leden van de fitnessketen BigGym zijn woedend op de organisatie die recentelijk een tegen ...

🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

Volgend jaar zien we Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson ‘The Mountain’ in een boksring en ...

TOCH MMA-GEVECHT? Mike Tyson traint met MMA-legende

Mike Tyson gaat een comeback maken en is daar voor in training. Hij is in ...