Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor: “Ik ga iedereen slopen, één voor f*cking één!”

Conor McGregor: “Ik ga iedereen slopen, één voor f*cking één!”


Conor McGregor en Dillon Danis (screenshot YouTube)

Conor McGregor heeft op zijn Instagram account diverse filmpjes geplaatst die laten zien hoe hij ‘menselijk schaken’ (jiu jitsu) speelt met zijn trainingsmaat Dillon Danis. De Ier gaf ook kritiek in een lange berichten op zijn laatste trainingskamp en reflecteerde op zijn eigen presteren tijdens het gevecht tegen Khabib Nurmagomedov op UFC 229.

Hij geeft aan vooruitgang te hebben geboekt met zijn aanvalstechnieken en hoe hij letterlijk van plan is iedere man die door de UFC tegenover hem wordt gezet  in de octagon te slopen.

“Mijn aanvalstechniek wordt steeds iets beter zoals je kunt zien (…) Maar ik krijg opnieuw goede grip. Mijn voorwaartse druk wordt steeds beter. Ik zal blijven oefenen want ik ben een bakstenen muur.”

Opnemen voor Dillon Danis

De voormalige dubbel kampioen van UFC verdedigt op Instagram ook zijn vriend en trainingspartner Dillon Danis, die net 7  maanden op non-actief is geplaatst door de Nevada State Athletic Commission  (NSAC) voor zijn bijdrage in de UFC 229 rellen.

“Veel mensen praten graag negatief over mijn vriend, de jonge Dillon, maar deze man is een Jiu jitsu-wereldkampioen. Hij maakte zijn succesvolle MMA-debuut met een van de smerigste en meest listige voetblok die je ooit zult zien in dit spel. De grimas op zijn tegenstanders gezicht toen hij zijn hele voet en enkel aan flarden scheurde.”

Bekijk ook

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. ...

Zak aardappelen reden ontslag UFC’er Ottman Azaitar

Ottman Azaitar riskeerde veel voor een zak met piepers, zegt zijn manager. Azaitar werd ontslagen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page