Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor: “Ik ga iedereen slopen, één voor f*cking één!”

Conor McGregor: “Ik ga iedereen slopen, één voor f*cking één!”


Conor McGregor en Dillon Danis (screenshot YouTube)

Conor McGregor heeft op zijn Instagram account diverse filmpjes geplaatst die laten zien hoe hij ‘menselijk schaken’ (jiu jitsu) speelt met zijn trainingsmaat Dillon Danis. De Ier gaf ook kritiek in een lange berichten op zijn laatste trainingskamp en reflecteerde op zijn eigen presteren tijdens het gevecht tegen Khabib Nurmagomedov op UFC 229.

Hij geeft aan vooruitgang te hebben geboekt met zijn aanvalstechnieken en hoe hij letterlijk van plan is iedere man die door de UFC tegenover hem wordt gezet  in de octagon te slopen.

“Mijn aanvalstechniek wordt steeds iets beter zoals je kunt zien (…) Maar ik krijg opnieuw goede grip. Mijn voorwaartse druk wordt steeds beter. Ik zal blijven oefenen want ik ben een bakstenen muur.”

Opnemen voor Dillon Danis

De voormalige dubbel kampioen van UFC verdedigt op Instagram ook zijn vriend en trainingspartner Dillon Danis, die net 7  maanden op non-actief is geplaatst door de Nevada State Athletic Commission  (NSAC) voor zijn bijdrage in de UFC 229 rellen.

“Veel mensen praten graag negatief over mijn vriend, de jonge Dillon, maar deze man is een Jiu jitsu-wereldkampioen. Hij maakte zijn succesvolle MMA-debuut met een van de smerigste en meest listige voetblok die je ooit zult zien in dit spel. De grimas op zijn tegenstanders gezicht toen hij zijn hele voet en enkel aan flarden scheurde.”

Bekijk ook

AUW: Geluid brekende knie in MMA-gevecht gaat door merg en been (video)

Dat vechtsporten soms vervelende blessures met zich mee kunnen brengen is geen geheim.

UFC: Gevecht Junior dos Santos vs. Francis Ngannou verplaatst

Junior dos Santos vs. Francis Ngannou stonden eerder gepland voor UFC 239.

Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring

Conor McGregor: ‘Oorlog met Khabib is nog lang niet over’

Hij ging eerder dit jaar met een zelf verklaard pensioen, Conor McGregor, echter speelt aartsvijand Khabib Nurmagomedov nog steeds door zijn hoofd.

REGIO NIEUWS UITGELICHT