Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor hint op snelle comeback in 2019

Conor McGregor hint op snelle comeback in 2019

Foto: Twitter

Het lijkt erop dat de voormalige UFC lichtgewicht en lichtgewicht kampioen Conor McGregor van plan is om opnieuw te vechten in 2019.

Maandagavond plaatste de MMA-superster een bericht op Twitter met een hint. McGregor melde dat hij in het nieuwe jaar meer van zijn gepatenteerde ‘raket stoten’ zal uitdelen.

Conor McGregor vocht voor het laatst op 6 oktober, tijdens het recordbrekende UFC 229 event. Die nacht probeerde hij de UFC lichtgewicht titel terug te winnen die hij technisch nooit verloor van regerend kampioen Khabib Nurmagomedov.

Nederlaag

Helaas voor McGregor en zijn talloze fans, verliep deze missie niet zoals gepland, omdat hij door Nurmagomedov verpletterend werd verslagen.

Hoewel er nog niets officieel is, heeft UFC-president Dana White verklaard dat hij graag McGregor zou zien vechten tegen Dustin Poirier.

Straf

McGregor heeft een eerdere overwinning behaald op Poirier, hoewel deze overwinning vele jaren geleden plaatsvond in de vedergewichtdivisie.

Op dit moment wacht Conor McGregor op disciplinaire maatregelen van de Nevada State Athletic Commission, nadat hij betrokken was bij een ruzie met het team van Nurmagomedov. Een schorsing voor zijn betrokkenheid lijkt waarschijnlijk.

Bekijk ook

VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig

Bokslegende Mike Tyson wilde wat aandacht besteden aan zijn fans en bezocht het beroemde Venice ...

BRIEF: GLORY Kickboxing stelt vechters gerust ‘alles komt goed’

Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R) Foto GLORY Na een lange stilte laat GLORY ...

Top MMA vechter ronselt GLORY vechters voor ONE Championship

Zwaargewicht MMA-vechter Arjan Bhullar probeert Glory kickboksers te rekruteren voor ONE Championship. Arjan Bhullar, die ...