Conor McGregor hint op derde gevecht met Nate Diaz
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor hint op derde gevecht met Nate Diaz

Conor McGregor hint op derde gevecht met Nate Diaz

Het is inmiddels 4 jaar geleden dat Conor McGregor en Nate Diaz voor de tweede tegenover elkaar stonden. McGregor won na de eerste te hebben verloren

Op social media vierde McGregor het feit dat het een aantal jaren geleden was dat hij en Diaz de UFC kooi deelden. Tijdens een aantal posts lijkt McGregor te hinten op een derde gevecht.

Ook de website waarvan McGregor eigenaar is “The MacLife” lijkt de richting van een McGregor vs Diaz 3 op te wijzen. “Conor McGregor ging gisteravond naar Instagram om herinneringen op te halen aan zijn laatste gevecht tegen Nate Diaz in 2016,”aldus de post.

Wauw

“Terwijl hij ook hintte op een mogelijk derde gevecht tussen de twee: “Vandaag 4 jaar geleden! Backstage wachten om uit te gaan voor een van de grootste aanvallen van mijn vechtleven! McGregor / Diaz II 🧨 Wauw! Misschien is er meer … “

Nu deelt McGregor wel vaker plaagstoten uit naar eerdere tegenstanders. Maar een gevecht met Diaz om uiteindelijk uit te maken wie nou echt de sterkste is lijkt dus niet onwaarschijnlijk.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page