Conor McGregor hint op derde gevecht met Nate Diaz MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor hint op derde gevecht met Nate Diaz

Conor McGregor hint op derde gevecht met Nate Diaz

Op social media vierde McGregor het feit dat het een aantal jaren geleden was dat hij en Diaz de UFC kooi deelden. Tijdens een aantal posts lijkt McGregor te hinten op een derde gevecht.

Ook de website waarvan McGregor eigenaar is "The MacLife" lijkt de richting van een McGregor vs Diaz 3 op te wijzen. "Conor McGregor ging gisteravond naar Instagram om herinneringen op te halen aan zijn laatste gevecht tegen Nate Diaz in 2016,"aldus de post.

Wauw

"Terwijl hij ook hintte op een mogelijk derde gevecht tussen de twee: “Vandaag 4 jaar geleden! Backstage wachten om uit te gaan voor een van de grootste aanvallen van mijn vechtleven! McGregor / Diaz II ? Wauw! Misschien is er meer … "

Nu deelt McGregor wel vaker plaagstoten uit naar eerdere tegenstanders. Maar een gevecht met Diaz om uiteindelijk uit te maken wie nou echt de sterkste is lijkt dus niet onwaarschijnlijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws