Conor McGregor heeft contract voor volgende gevecht al binnen Nieuws
Nieuws

Conor McGregor heeft contract voor volgende gevecht al binnen

Conor McGregor heeft contract voor volgende gevecht al binnen
Conor McGregor heeft contract voor volgende gevecht al binnen

Na de clash tussen Concor McGregor en Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 229 werd een gevreesd dat McGregor een langere tijd uit de roulatie zou worden gehaald. Echter blijkt dat er een tegenstander en een contract voor zijn volgende partij al klaar ligt.

Volgens Brendan Schaub, een veteraan van de zwaargewichtafdeling van UFC en de host van de Below The Belt-podcast, is het volgende gevecht van Conor McGregor bijna een uitgemaakte zaak.

Onlangs op zijn podcast beweerde Schaub dat in tegenstelling tot de recente opmerkingen van UFC-president Dana White, Conor McGregor inderdaad een gevecht is aangeboden met de UFC-weltergewicht en lichtgewicht Donald Cerrone. Blijkbaar heeft McGregor zelfs het contract ook al in zijn broekzak zitten.

Contract

"Het Donald Cerrone vs Conor McGregor gevecht staat klaar en ze wachten op Conor om het contract te ondertekenen," zei Schaub (via Metro). Het is aan Conor als hij dat als zijn volgende gevecht wil," voegde hij eraan toe. "Ik weet uit een legitieme bron dat dit het gevecht is dat ze willen doen." Zegt Schaub.

"Het is aan Conor McGregor of hij besluit het contract te ondertekenen of niet. Maar dat gevecht, van wat mij is verteld, is aangeboden. " Denk u dat we Conor McGregor en Donald Cerrone in de nabije toekomst in de UFC zouden zien vechten?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws