Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video

Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video

De bliksem carrière van de Ier door het vechtsportlandschap sinds zijn UFC-debuut in 2013, heeft hem een ​​van de meest in het oog springende atleten op de planeet gemaakt.

De status van McGregor heeft ertoe geleid dat hij enorm in trek is bij een groot aantal merken, die willen profiteren van de legende die door de Ier en zijn legioenen fans over de hele wereld is gecreëerd.

Waarvan de laatste McGregor een hoofdrol speelt in een promotievideo voor sportweddenschappenbedrijf Parimatch. De clip, die iets minder dan een minuut lang is, laat een McGregor zien met een scala aan dieren, waaronder een kat en een gorilla die een Conor McGregor-tatoeage op zijn borst draagt.

Terugkeer naar de UFC

McGregor vertegenwoordigde Parimatch onlangs op een reeks persconferenties in Rusland en Oekraïne, waarin hij aankondigde dat zijn terugkeer naar de kooi in januari van volgend jaar zal plaatsvinden. Ondanks veelvuldige speculaties is er nog geen tegenstander aangekondigd.

Wel heeft UFC-president Dana White verklaard dat de door McGregor aangekondigde datum (18 januari) inderdaad het doelwit van alle partijen is.

Bekijk ook

Stefan Struve; volgende UFC gevecht staat gepland

UFC vechter Stefan Struve leest internet ‘troll’ de les

Afgelopen zaterdag maakte de Nederlandse MMA-vechter zijn comeback tegen Ben Rothwell, echter liep dit niet echt gesmeerd.

UFC 245 De Randamie vs. Amanda Nunes: Op wie zet u in?

Zaterdag 14 september staat de Nederlandse top MMA-vechter Germaine de Randamie tegenover UFC wereldkampioen Amanda Nunes tijdens UFC 245.

Verlies partij UFC-vechter Stefan Struve onterecht? (video)

De Nederlandse UFC-vechter Stefan Struve moest tot twee keer toe een trap in zijn kruis incasseren.