Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video

Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video

De bliksem carrière van de Ier door het vechtsportlandschap sinds zijn UFC-debuut in 2013, heeft hem een ​​van de meest in het oog springende atleten op de planeet gemaakt.

De status van McGregor heeft ertoe geleid dat hij enorm in trek is bij een groot aantal merken, die willen profiteren van de legende die door de Ier en zijn legioenen fans over de hele wereld is gecreëerd.

Waarvan de laatste McGregor een hoofdrol speelt in een promotievideo voor sportweddenschappenbedrijf Parimatch. De clip, die iets minder dan een minuut lang is, laat een McGregor zien met een scala aan dieren, waaronder een kat en een gorilla die een Conor McGregor-tatoeage op zijn borst draagt.

Terugkeer naar de UFC

McGregor vertegenwoordigde Parimatch onlangs op een reeks persconferenties in Rusland en Oekraïne, waarin hij aankondigde dat zijn terugkeer naar de kooi in januari van volgend jaar zal plaatsvinden. Ondanks veelvuldige speculaties is er nog geen tegenstander aangekondigd.

Wel heeft UFC-president Dana White verklaard dat de door McGregor aangekondigde datum (18 januari) inderdaad het doelwit van alle partijen is.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page