Conor McGregor gaat op 'The Joker' toer in reclame video Nieuws
Nieuws

Conor McGregor gaat op 'The Joker' toer in reclame video

Conor McGregor gaat op 'The Joker' toer in reclame video

De bliksem carrière van de Ier door het vechtsportlandschap sinds zijn UFC-debuut in 2013, heeft hem een ​​van de meest in het oog springende atleten op de planeet gemaakt.

De status van McGregor heeft ertoe geleid dat hij enorm in trek is bij een groot aantal merken, die willen profiteren van de legende die door de Ier en zijn legioenen fans over de hele wereld is gecreëerd.

Waarvan de laatste McGregor een hoofdrol speelt in een promotievideo voor sportweddenschappenbedrijf Parimatch. De clip, die iets minder dan een minuut lang is, laat een McGregor zien met een scala aan dieren, waaronder een kat en een gorilla die een Conor McGregor-tatoeage op zijn borst draagt.

Terugkeer naar de UFC

McGregor vertegenwoordigde Parimatch onlangs op een reeks persconferenties in Rusland en Oekraïne, waarin hij aankondigde dat zijn terugkeer naar de kooi in januari van volgend jaar zal plaatsvinden. Ondanks veelvuldige speculaties is er nog geen tegenstander aangekondigd.

Wel heeft UFC-president Dana White verklaard dat de door McGregor aangekondigde datum (18 januari) inderdaad het doelwit van alle partijen is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws