CONOR MCGREGOR DREIGT TONY FERGUSON: 'Ik zal je vernietigen' Nieuws
Nieuws

CONOR MCGREGOR DREIGT TONY FERGUSON: 'Ik zal je vernietigen'

CONOR MCGREGOR DREIGT TONY FERGUSON: 'Ik zal je vernietigen'
CONOR MCGREGOR DREIGT TONY FERGUSON: 'Ik zal je vernietigen'

Conor McGregor stuurt een waarschuwing uit naar naar Tony Ferguson

McGregor heeft een waarschuwing afgegeven aan Tony Ferguson, die naar verwachting op 9 mei zal vechten tegen Justin Gaethje voor de interim lichtgewicht titel van de UFC.

Ik sla je tot moes

McGregor raakte vrijdagmiddag op Instagram in discussie met Ferguson, kort nadat Ferguson een verklaring aflegde dat hij toch zijn gewicht had gehaald voor de geannuleerde UFC 249-kaart.

"Ik wed dat ik je tot een bemoedigen pulp sla," zei McGregor in zijn tweet naar Ferguson. McGregor gebruikte een Latijnse term voor ruggengraat en dat hij die wel zou vernietigen.

Beste lichtgewichten tot nu toe

McGregor en Ferguson zijn bekend ​​al lang als twee van de beste lichtgewichten ter wereld. McGregor had eerder de onbetwiste titel van de divisie, maar werd uiteindelijk gestript wegens inactiviteit.

Ferguson hield ondertussen kort de interim lichtgewicht riem van de divisie in bezit, die hij won met een nederlaag tegen Kevin Lee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws