Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg

Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg

Conor McGregor plaagde een potentieel gevecht met Diego Sanchez maar werd direct uitgedaagd door de tegenstander van Sanchez, Michel Pereira.

Sanchez en Pereira vochten zaterdagavond in het co-main event van UFC Rio Rancho. Na het winnen van de eerste en tweede ronde werd Pereira gediskwalificeerd in de derde nadat hij Sanchez met een illegale knie had geraakt. Hoewel het niet de beste show voor Sanchez was, was het genoeg om de aandacht van McGregor te trekken.

De nummer 1

“Conor McGregor versus Diego Sanchez,” schreef McGregor in een Tweet die sindsdien is verwijderd. Deze opmerking van McGregor kreeg onmiddellijk een reactie van Pereira, die interesse toonde in een toekomstig gevecht met de Ier. “Ik groei elke dag om met de beste te vechten en jij bent nummer een op mijn lijst,” schreef Pereira in reactie op McGregor.

Op dit moment is het niet duidelijk met wie McGregor zijn volgende gevecht zal hebben, maar Sanchez lijkt een onwaarschijnlijke optie. Dat gezegd hebbende, hij en Sanchez hebben een geschiedenis. In 2014 plaagde de Ier ook al een gevecht met Sanchez die nooit tot stand kwam.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page