Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg Nieuws
Nieuws

Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg

Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg
Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg

Conor McGregor plaagde een potentieel gevecht met Diego Sanchez maar werd direct uitgedaagd door de tegenstander van Sanchez, Michel Pereira.

Sanchez en Pereira vochten zaterdagavond in het co-main event van UFC Rio Rancho. Na het winnen van de eerste en tweede ronde werd Pereira gediskwalificeerd in de derde nadat hij Sanchez met een illegale knie had geraakt. Hoewel het niet de beste show voor Sanchez was, was het genoeg om de aandacht van McGregor te trekken.

De nummer 1

"Conor McGregor versus Diego Sanchez," schreef McGregor in een Tweet die sindsdien is verwijderd. Deze opmerking van McGregor kreeg onmiddellijk een reactie van Pereira, die interesse toonde in een toekomstig gevecht met de Ier. "Ik groei elke dag om met de beste te vechten en jij bent nummer een op mijn lijst," schreef Pereira in reactie op McGregor.

Op dit moment is het niet duidelijk met wie McGregor zijn volgende gevecht zal hebben, maar Sanchez lijkt een onwaarschijnlijke optie. Dat gezegd hebbende, hij en Sanchez hebben een geschiedenis. In 2014 plaagde de Ier ook al een gevecht met Sanchez die nooit tot stand kwam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws