Conor McGregor brengt sportschoolhouder aan het huilen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor brengt sportschoolhouder aan het huilen

Conor McGregor brengt sportschoolhouder aan het huilen

Conor McGregor brengt sportschoolhouder aan het huilen

Philip Mulpeter plaatste vrijdag slecht nieuws op Instagram. De sportschool die hij bezit, SBG Portarlington in County Laois, Ierland, zou zijn deuren moeten sluiten.

De sportschoolhouder zat in de financiële problemen als gevolg van COVID-19 lockdowns in zijn land. UFC-ster Conor McGregor kwam ter hulp en redde Mulpeter en zijn gym van de ondergang. Tegen ESPN verteld hij dat hij teneinde raad was maar McGregor uitzicht bood.

,,We hebben nu drie lockdowns gehad, en ik denk dat het na elke lockdown moeilijk is om leden terug te krijgen”, vertelde Mulpeter aan ESPN. ,,Mensen raakten de routine kwijt en alleen onze cijfers daalden. Elke keer dat er een nieuwe lockdown was, raakten we dieper en dieper in de schulden … Onze huisbaas gaf ons geen pauze op de huur of iets dergelijks. We hadden om te besluiten de deuren voorgoed te sluiten. “

In tranen

Mulpeter besloot zijn verhaal te delen op social media. Deze viel op bij McGregor die zijn oude vriend en voormalig trainingspartner bij SBG Ireland direct belde. McGregor zei tegen Mulpeter dat hij SBG Portarlington niet moest sluiten. Hij zou geld sturen om de sportschool te redden.

McGregor hield woord en maakte geld over. ,,Dit maakte mij aan het huilen’, zei Mulpeter. ,,Ik wist niet wat ik tegen hem moest zeggen, om eerlijk te zijn. Ik ben hem voor altijd dankbaar. Hij heeft in feite onze kleine gemeenschap gered. Woorden kunnen niet uitdrukken wat hij voor ons heeft gedaan. “

Bekijk ook

'S Werelds Sterkste Man in 'duurste gevecht ooit' (video) Mamed Khalidov vs Mariusz Pudzianowski

‘S Werelds Sterkste Man in ‘duurste gevecht ooit’ (video)

Het duurste gevecht ooit in de Europese MMA-geschiedenis

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! ‘Videobedrog ontmaskerd’

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Daar zal Verhoeven optreden als analist

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page