Conor McGregor brengt sportschoolhouder aan het huilen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor brengt sportschoolhouder aan het huilen

Conor McGregor brengt sportschoolhouder aan het huilen
Conor McGregor brengt sportschoolhouder aan het huilen

Philip Mulpeter plaatste vrijdag slecht nieuws op Instagram. De sportschool die hij bezit, SBG Portarlington in County Laois, Ierland, zou zijn deuren moeten sluiten.

De sportschoolhouder zat in de financiële problemen als gevolg van COVID-19 lockdowns in zijn land. UFC-ster Conor McGregor kwam ter hulp en redde Mulpeter en zijn gym van de ondergang. Tegen ESPN verteld hij dat hij teneinde raad was maar McGregor uitzicht bood.

,,We hebben nu drie lockdowns gehad, en ik denk dat het na elke lockdown moeilijk is om leden terug te krijgen", vertelde Mulpeter aan ESPN. ,,Mensen raakten de routine kwijt en alleen onze cijfers daalden. Elke keer dat er een nieuwe lockdown was, raakten we dieper en dieper in de schulden … Onze huisbaas gaf ons geen pauze op de huur of iets dergelijks. We hadden om te besluiten de deuren voorgoed te sluiten. "

In tranen

Mulpeter besloot zijn verhaal te delen op social media. Deze viel op bij McGregor die zijn oude vriend en voormalig trainingspartner bij SBG Ireland direct belde. McGregor zei tegen Mulpeter dat hij SBG Portarlington niet moest sluiten. Hij zou geld sturen om de sportschool te redden.

McGregor hield woord en maakte geld over. ,,Dit maakte mij aan het huilen', zei Mulpeter. ,,Ik wist niet wat ik tegen hem moest zeggen, om eerlijk te zijn. Ik ben hem voor altijd dankbaar. Hij heeft in feite onze kleine gemeenschap gered. Woorden kunnen niet uitdrukken wat hij voor ons heeft gedaan. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws