Conor McGregor beschuldigd van aanvallen man in bar Nieuws
Nieuws

Conor McGregor beschuldigd van aanvallen man in bar

Conor McGregor beschuldigd van aanvallen man in bar
Conor McGregor beschuldigd van aanvallen man in bar

De juridische problemen lijken nog lang niet voorbij voor de voormalige UFC-kampioen Conor McGregor.

De Ierse MMA-ster wordt beschuldigd van mishandeling van een landgenoot in een bar genaamd de Marble Arch in de buitenwijk Drimnagh in Dublin, Ierland. Zo meldt The Irish Mirror.

Het nieuws werd eerst gemeld op Twitter, nadat getuigen melding hadden gedaan. McGregor deelde een rondje whisky uit, waarna een man op McGregor begon te schelden. Het incident zou zaterdagavond plaats hebben gevonden.

Flinke woordenwisseling

Er wordt gemeld dat iemand in de bar, het is onduidelijk of het het slachtoffer of iemand anders was, tegen McGregor zei: "De Rus heeft je flink geslagen." Deze opmerking is natuurlijk in verwijzing naar McGregors verlies in oktober tegen UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov.

Dit werkte als een rode lap op een stier en McGregor zou de man hebben aangevallen. Gardai, de Ierse politie, heeft bevestigd dat ze een vermeende mishandeling in de betreffende pub onderzoeken. McGregor is niet genoemd als veroorzaker van de aanval.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws