Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor beschuldigd van aanvallen man in bar

Conor McGregor beschuldigd van aanvallen man in bar

Video: McGregor wil "Promotor & Vechter" tegelijk zijn om verder te gaan bij UFC!

De juridische problemen lijken nog lang niet voorbij voor de voormalige UFC-kampioen Conor McGregor.

De Ierse MMA-ster wordt beschuldigd van mishandeling van een landgenoot in een bar genaamd de Marble Arch in de buitenwijk Drimnagh in Dublin, Ierland. Zo meldt The Irish Mirror.

Het nieuws werd eerst gemeld op Twitter, nadat getuigen melding hadden gedaan. McGregor deelde een rondje whisky uit, waarna een man op McGregor begon te schelden. Het incident zou zaterdagavond plaats hebben gevonden.

Flinke woordenwisseling

Er wordt gemeld dat iemand in de bar, het is onduidelijk of het het slachtoffer of iemand anders was, tegen McGregor zei: “De Rus heeft je flink geslagen.” Deze opmerking is natuurlijk in verwijzing naar McGregors verlies in oktober tegen UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov.

Dit werkte als een rode lap op een stier en McGregor zou de man hebben aangevallen. Gardai, de Ierse politie, heeft bevestigd dat ze een vermeende mishandeling in de betreffende pub onderzoeken. McGregor is niet genoemd als veroorzaker van de aanval.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.