Conor McGregor betrapt op 'haat bericht' over Jose Aldo Nieuws
Nieuws

Conor McGregor betrapt op 'haat bericht' over Jose Aldo

Conor McGregor betrapt op 'haat bericht' over Jose Aldo
Conor McGregor betrapt op 'haat bericht' over Jose Aldo

De Ierse UFC-ster Conor McGregor reageerde iets te snel op een foto geplaatst door collega Jose Aldo.

UFC-veteraan Aldo die op 11 mei in Brazilië tegen Alexander Volkanovski zal vechten, plaatste op Instagram een foto, waar hij gespierder op is dan ooit tevoren. Dit werkte als een rode lap op een stier bij McGregor die vrijwel gelijk reageerde met "zit je weer aan het sap", hiermee zinspelend op doping.

Niet slim

Het commentaar van McGregor verdween net zo snel als het geplaatst werd, maar oplettende Aldo fans hadden er een screenshot van gemaakt en sloegen McGregor daarmee om de oren. Aldo verloor tegen McGregor op knock-out in 2015 tijdens UFC 194, deze partij werd op vedergewicht uitgevochten.

ZIE OOK >> Bokskampioen Heather Hardy terug bij Bellator MMA

Dat nu voor zijn partij tegen Volkanovski de Braziliaan doping zou hebben gebruikt lijkt niet waarschijnlijk, sterker nog de UFC controleert strenger dan ooit op misbruik. En wat McGregor betreft, die zal waarschijnlijk de volgende keer wel twee keer nadenken voordat hij iets tweet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws