Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor bekent schuld ‘ontloopt’ celstraf

Conor McGregor bekent schuld ‘ontloopt’ celstraf

Conor McGregor bekent schuld 'ontloopt' celstraf

McGregor, de voormalige UFC tweedelige kampioen, verscheen vrijdag in Dublin District Court en pleitte schuldig aan het slaan van een man in de Marble Arch Pub in Dublin op 6 april.

Conor McGregor pleitte schuldig en kreeg vrijdag een boete van € 1.000 voor een incident in april waarbij hij een man in het gezicht sloeg bij een Ierse bar. McGregor man vroeg de man om een ​​shot whisky te nemen. De man weigerde, wat leidde tot de reactie van McGregor.

Eerdere fouten

Rechter Treasa Kelly zei dat gevangenisstraf in dit geval ongepast zou zijn. Het werd toegevoegd voor de rechtbank dat McGregor 18 eerdere veroordelingen heeft, waaronder verschillende voor te hard rijden en een voor een mishandeling in 2009.

“Ik verzeker u dat niets van deze aard opnieuw zal gebeuren met betrekking tot mij”, zei McGregor tegen de rechtbank. McGregor heeft zich persoonlijk bij de man heeft verontschuldigd en hem financieel gecompenseerd. De man, die niet voor de rechtbank verscheen, schreef een brief waarin hij zei dat hij geen slachtoffer verklaring wilde afleggen.

Bekijk ook

UFC-vechter wil wraak gevecht voor verslagen broer (video)

Wat gebeurt er als er twee broers bij een vechtsport organisatie in de ring staan ...

Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video

De bliksem carrière van de Ier door het vechtsportlandschap sinds zijn UFC-debuut in 2013, heeft ...

MMA-vechter leert bekende bodybuilder een harde les (video)

KSW debuteerde zaterdagavond in Kroatië