Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor bekent schuld ‘ontloopt’ celstraf

Conor McGregor bekent schuld ‘ontloopt’ celstraf

Conor McGregor bekent schuld 'ontloopt' celstraf

McGregor, de voormalige UFC tweedelige kampioen, verscheen vrijdag in Dublin District Court en pleitte schuldig aan het slaan van een man in de Marble Arch Pub in Dublin op 6 april.

Conor McGregor pleitte schuldig en kreeg vrijdag een boete van € 1.000 voor een incident in april waarbij hij een man in het gezicht sloeg bij een Ierse bar. McGregor man vroeg de man om een ​​shot whisky te nemen. De man weigerde, wat leidde tot de reactie van McGregor.

Eerdere fouten

Rechter Treasa Kelly zei dat gevangenisstraf in dit geval ongepast zou zijn. Het werd toegevoegd voor de rechtbank dat McGregor 18 eerdere veroordelingen heeft, waaronder verschillende voor te hard rijden en een voor een mishandeling in 2009.

“Ik verzeker u dat niets van deze aard opnieuw zal gebeuren met betrekking tot mij”, zei McGregor tegen de rechtbank. McGregor heeft zich persoonlijk bij de man heeft verontschuldigd en hem financieel gecompenseerd. De man, die niet voor de rechtbank verscheen, schreef een brief waarin hij zei dat hij geen slachtoffer verklaring wilde afleggen.

Bekijk ook

Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos

Matheus Mattos is het nieuwste lid van het Pitbull Brothers-team dat bij Bellator tekent. Bellator ...

Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:’Ik doe het niet’

Tyson Fury, “Ik denk niet dat ik gemotiveerd zou kunnen raken om zonder een menigte ...

KNOCK-OUT VIDEO: Teenslipper dude krijgt flink pak rammel

Soms moet je een tegenstander niet onderschatten. Het gevaar kan uit een klein hoekje komen ...