Conor McGregor bekent schuld ‘ontloopt’ celstraf – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor bekent schuld ‘ontloopt’ celstraf

Conor McGregor bekent schuld ‘ontloopt’ celstraf

Conor McGregor bekent schuld 'ontloopt' celstraf

McGregor, de voormalige UFC tweedelige kampioen, verscheen vrijdag in Dublin District Court en pleitte schuldig aan het slaan van een man in de Marble Arch Pub in Dublin op 6 april.

Conor McGregor pleitte schuldig en kreeg vrijdag een boete van € 1.000 voor een incident in april waarbij hij een man in het gezicht sloeg bij een Ierse bar. McGregor man vroeg de man om een ​​shot whisky te nemen. De man weigerde, wat leidde tot de reactie van McGregor.

Eerdere fouten

Rechter Treasa Kelly zei dat gevangenisstraf in dit geval ongepast zou zijn. Het werd toegevoegd voor de rechtbank dat McGregor 18 eerdere veroordelingen heeft, waaronder verschillende voor te hard rijden en een voor een mishandeling in 2009.

“Ik verzeker u dat niets van deze aard opnieuw zal gebeuren met betrekking tot mij”, zei McGregor tegen de rechtbank. McGregor heeft zich persoonlijk bij de man heeft verontschuldigd en hem financieel gecompenseerd. De man, die niet voor de rechtbank verscheen, schreef een brief waarin hij zei dat hij geen slachtoffer verklaring wilde afleggen.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page