Conor McGregor back to basic: ‘Zo ga ik het doen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor back to basic: ‘Zo ga ik het doen’

Conor McGregor back to basic: ‘Zo ga ik het doen’

Conor McGregor keert terug naar zijn oude benadering van trainen. De UFC-ster gaat ‘back to basic’ en zal zijn voorbereidingen aanpassen als in de tijd dat hij vedergewicht kampioen werd. Op 10 juli staat de Ier tegenover Dustin Poirier en wil op alles voorbereidt zijn.

Afgelopen weekend vierde McGregor de achtste verjaardag van zijn eerste UFC-weging. Tijdens dit heugelijke feit dacht McGregor terug aan zijn begin tijd bij de UFC. ,,In 2013 was mijn eerste weging voor mijn UFC-debuut. Wat een reis! Het zou mijn 12e KO in de MMA-competitie worden”, schreef Conor McGregor op Twitter.

“Voor mijn UFC-debuut sloot ik mij negen weken af. Ik stopte met feesten, verhuisde ik naar mijn zus haar appartement dicht bij de sportschool. Ik werd wakker, trainde, liep terug naar het appartement, at mijn maaltijden en rustte, trainde weer”, voegde Conor McGregor toe over zijn oude trainingsregime.

Streng zijn

De Ier is van plan precies hetzelfde te doen voor zijn derde gevecht tegen Poirier. Voor veel Conor McGregor-fans zal dit ongetwijfeld goed nieuws zijn, aangezien velen zich afvroegen hoeveel de Ier aan het trainen was, of dat zijn toewijding er nog steeds was omdat hij inmiddels miljonair is.

,,Ik nam ook geen rustdagen tenzij ik absoluut moest. Niet een. Zelfs geen zondag. Ik zal deze benadering opnieuw volgen voor mijn comeback-gevecht. Ik ben met deze methode geen UFC-kampioen geworden, maar ik werd wel UFC 145-kampioen”, besloot McGregor.

Bekijk ook

Glory kampioen Vakhitov bezoekt UFC: ‘Niets is zeker’

Artem Vakhitov, de Russische voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen is gespot bij de UFC

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page