Conor McGregor: ‘Als je dit doet vecht er niemand meer’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor: ‘Als je dit doet vecht er niemand meer’

Conor McGregor: ‘Als je dit doet vecht er niemand meer’

Conor McGregor: 'Als je dit doet vecht er niemand meer'

Conor McGregor heeft vandaag flink uitgehaald naar voormalig UFC-kampioen Eddie Alvarez. Deze is van mening dat de Ier geen zin meer zou hebben in het vechten omdat deze miljoenen op de bank heeft.

In een video zegt Alvarez afgelopen week dat het geld McGregor zwak heeft gemaakt, hij zou zich moeten vermannen en weer de vechter worden die hij was. Het bleef even stil uit de hoek van McGregor vandaag dat hij nog goed weet wanneer hij zijn eerste miljoenen binnensleepte.

Ze vechten nooit meer

,,Ik herinner mij de eerste 150 miljoen”, zegt de Ier als antwoordt op de tweet. Maar dat was nog niet alles. McGregor is van mening dat als een gedeelte van zijn vermogen onder zijn collega UFC-vechters zou worden verdeeld deze nooit meer de kooi in zouden gaan.

,,Als je 99% van het UFC-rooster een weekloon van mijn nettowaarde geeft, zou je ze nooit meer zien vechten.” En daar zou de Ier wel eens gelijk in kunnen hebben. Vooralsnog lijken de opmerkingen van Alvarez hem niet te raken, maar blijft de Ier scherp als altijd.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page