Conor fuck you: Nate Diaz haalt flink uit naar McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor fuck you: Nate Diaz haalt flink uit naar McGregor

Conor fuck you: Nate Diaz haalt flink uit naar McGregor

Conor fuck you: Nate Diaz haalt flink uit naar McGregor

Nate Diaz heeft flink uitgehaald naar eeuwige rivaal Conor McGregor. Diaz zegt dat de Ier beter kan oppassen dat hij niet weer een pak slaag krijgt en een wedstrijd verliest.

Dinsdag werd bekend dat Diaz op 15 mei terugkeert naar de UFC. Diaz zal op UFC 262 in Houston, Texas, tegen Leon Edwards te zien zijn in een gevecht in de UFC-weltergewicht divisie. Woensdag kwam McGregor naar buiten met de suggestie dat er een speciale titel en riem gemaakt moet worden ter ere van hem. Diaz slaat nu terug en vindt de Ier geen grote mond moet hebben.

Bitch

De verwijzing van de ‘McGregor titel’ zou een uithaal zijn van de Ier naar Diaz, die tegen Jorge Masvidal verloor tijdens UFC 244 in november 2019 en de BMF titel aan zijn neus voorbij zag gaan. Op twitter zegt Diaz; ,,Wie ging twee gewichtsklassen omhoog in een halve dag, let op geen aarzeling, ik het deed het gewoon, want ik ben geen bitch. Probeer niet opnieuw versalgen te worden”, schrijft Diaz.

Het gevecht waarnaar Diaz verwijst, is toen hij in maart 2011 tegen IFL-veteraan Rory Markham vocht bij UFC 111: GSP vs. Hardy. In plaats van lawaai te maken over de verandering van de gewichtsklasse, ging Diaz de strijd aan en won in ronde 1 op knock-out.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page