? | COMMENTAAR OP VIDEO CONOR MC GREGOR: 'Dat kan beter' MMA Nieuws
MMA Nieuws

? | COMMENTAAR OP VIDEO CONOR MC GREGOR: 'Dat kan beter'

? | COMMENTAAR OP VIDEO CONOR MC GREGOR: 'Dat kan beter'

Conor McGregor gebrandmerkt als 'traag' in de nieuwste trainingsvideo, aangezien UFC-ster werkt aan nauwkeurigheid voorafgaand aan groot rendement

Conor McGregor heeft een nieuwe trainingsvideo uitgebracht. Maar is door fans neergezet als traag terwijl hij traint op een boksmachine. McGregor werkt aan zijn boksstijl terwijl hij thuis zijn training op peil houdt. Maar in zijn nieuwste video waren fans niet zo overtuigd dat McGregor er scherp uitzag.

Een van hen zei: 'Langzaam'. Een ander zei: "Dat was geen MikeTyson shit!" Ondanks de online commentaren was McGregor's trainingskeuze gebaseerd op kracht in plaats van snelheid. Daarom deelt hij enkele stoten uit in plaats van combinaties, werkend aan nauwkeurigheid.

Gevechten genoeg

UFC-baas Dana White McGregor de winnaar belooft tussen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje, die elkaar in september ontmoeten voor de lichtgewicht titel. White heeften Ier aangespoord om te wachten. Maar heeft een tussentijds gevecht voor de voormalige kampioen niet uitgesloten.

Kampioen weltergewicht Kamaru Usman heeft McGregor een titelgevecht aan geboden. Terwijl middengewicht legende Anderson Silva de superster tevens uitdaagde tot een gevecht. Hoe het ook zij McGregor blijft scherp in afwachting van een gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws