Comeback UFC-ster Khabib: 'Wraakwedstrijd mogelijk' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Comeback UFC-ster Khabib: 'Wraakwedstrijd mogelijk'

Comeback UFC-ster Khabib: 'Wraakwedstrijd mogelijk'

Khabib Nurmagomedov zou een comeback overwegen. De UFC-ster die met een indrukwekkend record met pensioen ging zou zomaar weer in de UFC kooi te zien kunnen zijn. Dit beweerd topcoach Leandro Vieira.

Jarenlang was Leandro Vieira verantwoordelijk voor het aanscherpen van het jiu-jitsu van atleten van de American Kickboxing Academy, maar in 2018 kwam aan die samenwerking een einde. Volgens Vieira heeft Khabib Nurmagomedov altijd het belang van jiu-jitsu in de evolutie van zijn spel erkend, zelfs met alle onzin die betrokken is bij de promotie van zijn gevechten.

,,Toen ik bij AKA begon, hadden jongens als Khabib, Luke Rockhold en Islam Makhachev al een heel goed niveau op de grond. Maar ons werk samen was erg belangrijk om hun MMA-spel te ontwikkelen", zei hij. En Makhachev zou zomaar eens de reden kunnen zijn dat Khabib terugkeert.

Hij komt terug

Als een lichtgewicht titelgevecht tussen Makhachev en Charles Oliveira wordt bevestigd, gelooft Vieira dat Khabib's vuur ook weer wordt aangewakkerd. ,,Als Makhachev verliest dan zou Khabib zomaar kunnen opstaan voor een wraakwedstrijd", aldus Viera.

"Vast en zeker. Als Charles Makhachev verslaat, geloof ik echt dat Khabib zou terugkeren om hem te wreken”, zei Vieira. Makhachev is een van de protege's van Khabib. Gisteren maakte de manager van Oliveira bekend dat volgende week bekend wordt tegen wie zijn vechter de kooi in gaat. Als dit Makhachev is en deze onverhoopt verliest, zal het interessant zijn om te zien of Viera's woorden uitkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws