Comeback gevecht: Conor McGregor vs. Justin Gaethje – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Comeback gevecht: Conor McGregor vs. Justin Gaethje

Comeback gevecht: Conor McGregor vs. Justin Gaethje

Comeback gevecht: Conor McGregor vs. Justin Gaethje

Eerder vandaag plaatste Conor McGregor een bericht op twitter waarin hij hint naar een terugkomst naar de UFC.

Na de tweet gingen alle alarmbellen af, zowel de internationale media als de fans begonnen te speculeren, zou de datum die McGregor noemde dan eindelijk zijn terugkeer markeren? Als je echter tussen de regels doorleest lijkt het of McGregor zijn Ierse fans terug wil winnen, de datum 14 december voor UFC 245 zou ideaal zijn voor een terugkeer, zo meent ook MMA-journalist Ariel Helwani van ESPN.

ZIE OOK >> Conor McGregor twitter comeback datum

Helwani geeft zijn visie in een uitgebreid artikel die hij op maandagavond publiceerde. Als potentiele tegenstander noemt hij dan ook Justin Gaethje, deze boekte afgelopen weekend een knock-out winst tegen Donald Cerrone op Fight Night 158. Eerder deze zomer probeerde de UFC Conor McGregor vs. Justin Gaethje te boeken. Ze hadden zelfs een datum in Madison Square Garden in de wacht staan als McGregor bereid was om te vechten.

Ideale gevecht

McGregor stond open voor het idee om tegen Gaethje te vechten. Probleem was dat hij kort daarna zijn linkerhand brak en alle McGregor-plannen werden uitgesteld. Net zoals Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson zonder twijfel het gevecht voor beide mannen is, kan hetzelfde worden gezegd voor McGregor vs. Gaethje.

Gaethje is goed bezig, zijn winst tegen Cerrone was zijn derde rechtstreekse eerste knock-out. Hij zal het gevecht naar McGregor brengen en hij zal de terugkeer interessant maken. Voor McGregor vertegenwoordigt Gaethje het perfecte terugkeergevecht. Hij is geliefd en gerespecteerd. Zijn stijl is goed voor McGregor, en een overwinning op Gaethje zou iets betekenen.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page