Boezemvriend President Trump meldt zich voor UFC gevecht Nieuws
Nieuws

Boezemvriend President Trump meldt zich voor UFC gevecht

Boezemvriend President Trump meldt zich voor UFC gevecht

Doordat het UFC Londen event wordt verplaatst, betekent dit ook dat Engelse vechters die op de Fight Card stonden niet zullen knokken, deze mogen Amerika niet in wegens een ingesteld inreisverbod.

Dit houdt in dat de headliner tussen de Amerikaan Tyron Woodley en de Engelsman Leon Edwards niet doorgaat. Edwards had tot zondagmorgen nog hoop te mogen vechten maar werd gedesillusioneerd wakker op zondag toen bleek dat de Amerikaanse grens op slot gaat.

Ik ram hem in elkaar

Edwards liet op Instagram weten helemaal kapot te zijn om niet te kunnen vechten. Echter ziet UFC vechter en boezemvriend van Trump, Colby Covington geen probleem, hij lijkt zich via twitter te melden om het op te nemen tegen Woodley. Hij wil hiermee gevolg geven aan de oproep van de UFC voor vechters om zich te melden.

Het verschoven UFC event zit met een probleem aan vechters, zeker nu Edwards ook uitvalt en Woodley alsnog kan vechten mits er een tegenstander is, zoals Covington die er wel zin in heeft en zegt; "Er wordt gezegd dat Edwards uitgevallen is en Amerika heeft een held nodig. Wie wil mij zien vechten en Woodley in elkaar zien slaan volgende week voor uw vermaak en mijn eigen persoonlijk plezier?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws