Chronische ziekte UFC-ster McGregor oorzaak breken enkel in wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Chronische ziekte UFC-ster McGregor oorzaak breken enkel in wedstrijd

Chronische ziekte UFC-ster McGregor oorzaak breken enkel in wedstrijd

Dana White zegt dat Conor McGregor 'chronische artritis' heeft en toestemming heeft gevraagd om enkels af te tapen. De Ier wilde zijn enkels verstevigen in zijn wedstrijd met Dustin Poirier tijdens UFC 264 eerder deze maand.

UFC-president White zegt dat de enkel van Conor McGregor niet 100 procent was tijdens zijn wraak wedstrijd tegen Poirier. McGregor leed een gruwelijk verlies nadat hij zijn scheenbeen en kuitbeen had gebroken in de laatste seconden van de eerste ronde.

In de dagen en weken sinds het verlies van McGregor heeft de voormalige UFC-kampioen beweerd dat hij het gevecht met Poirier was aangegaan met stressfracturen in zijn been. En dat White en UFC-functionarissen op de hoogte waren van zijn blessureleed.

Niet gedaan

In een recent interview met Fox News zei White dat de problemen van McGregor inderdaad bekend waren. White zei dat McGregor toestemming had gevraagd om zijn enkels in te tapen voor het Poirier-gevecht, maar uiteindelijk besloot het niet te doen.

"Hij had de laatste paar jaar enkelproblemen, hij heeft chronische artritis in zijn enkels", vertelde White aan Fox News. ,,Hij had gevraagd of hij zijn enkels mocht in tapen in dit gevecht en hij kreeg toestemming om het te doen van de atletiekcommissie van de staat Nevada. Maar heeft ervoor gekozen om het toch niet te doen Ik weet niet waarom", aldus White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws