Uitgekafferde Chinese wil herkansing in UFC titelgevecht Nieuws
Nieuws

Uitgekafferde Chinese wil herkansing in UFC titelgevecht

Uitgekafferde Chinese wil herkansing in UFC titelgevecht

Zhang Weili wil een snelle herkansing tegen haar rivale en nieuwe UFC strogewicht kampioen Rose Namajunas. De Chinese die door het Amerikaanse publiek afgelopen zaterdag in Florida uitgekafferd werd besefte in eerste instantie niet dat zijn knock-out was gegaan.

Het schandelijke gedrag van de aanwezigen in de VyStar Veterans Memorial Arena was aangewakkerd doordat vooraf Namajunas verklaarde een hekel te hebben aan communisten. Hiermee verwees de Amerikaanse naar Zhang die uit communistisch China komt. Zhang ging neer door een hoge trap van Namajunas, die eerder bleek een afhoudt poging te zijn, maar resulteerde in een winst.

Ik geloof

Nu wil Zhang die zich staande hield onder het constante boegeroep en beledigende gezang van de UFC fans is inmiddels bij zinnen en wil een kans om opnieuw tegen Namajunas te knokken. ,,Het is normaal om te verliezen en te winnen", zegt Zhang. ,,Ik heb mij vandaag in mijn verlies verdiept. Dus ik geloof dat ik terug kan komen. Hopelijk plant de UFC binnenkort een hernaknsing. "

Het is niet met zekerheid te zeggen wat de UFC gaat doen, Namajunas heeft een legioen van uitdagers wachten, waaronder Zhang die nu in de rij staan ​​om haar te ontmoeten. Hoewel het niet helemaal ongebruikelijk is dat een lang regerend kampioen een onmiddellijke herkansing verdient, had Zhang pas haar tweede titelverdediging toen ze het knock-out verlies leed tegen Namajunas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws