Uitgekafferde Chinese wil herkansing in UFC titelgevecht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Uitgekafferde Chinese wil herkansing in UFC titelgevecht

Uitgekafferde Chinese wil herkansing in UFC titelgevecht

Uitgekafferde Chinese wil herkansing in UFC titelgevecht
Weili Zhang (links) in gevecht met Rose Namajunas

Zhang Weili wil een snelle herkansing tegen haar rivale en nieuwe UFC strogewicht kampioen Rose Namajunas. De Chinese die door het Amerikaanse publiek afgelopen zaterdag in Florida uitgekafferd werd besefte in eerste instantie niet dat zijn knock-out was gegaan.

Het schandelijke gedrag van de aanwezigen in de VyStar Veterans Memorial Arena was aangewakkerd doordat vooraf Namajunas verklaarde een hekel te hebben aan communisten. Hiermee verwees de Amerikaanse naar Zhang die uit communistisch China komt. Zhang ging neer door een hoge trap van Namajunas, die eerder bleek een afhoudt poging te zijn, maar resulteerde in een winst.

Ik geloof

Nu wil Zhang die zich staande hield onder het constante boegeroep en beledigende gezang van de UFC fans is inmiddels bij zinnen en wil een kans om opnieuw tegen Namajunas te knokken. ,,Het is normaal om te verliezen en te winnen”, zegt Zhang. ,,Ik heb mij vandaag in mijn verlies verdiept. Dus ik geloof dat ik terug kan komen. Hopelijk plant de UFC binnenkort een hernaknsing. “

Het is niet met zekerheid te zeggen wat de UFC gaat doen, Namajunas heeft een legioen van uitdagers wachten, waaronder Zhang die nu in de rij staan ​​om haar te ontmoeten. Hoewel het niet helemaal ongebruikelijk is dat een lang regerend kampioen een onmiddellijke herkansing verdient, had Zhang pas haar tweede titelverdediging toen ze het knock-out verlies leed tegen Namajunas.

Bekijk ook

‘Vers bloed!’ UFC-kampioen Nunes wil nieuwe tegenstanders

Amanda Nunes neemt het 11 december op tegen Julianna Pena tijdens UFC 269. Ongeslagen Nunes ...

22 Jaar! Zo sloopte Ernesto Hoost zijn rivalen (video)

Ernesto Hoost is wellicht de grootste naam in het kickboksen ooit

Hesdy Gerges! ‘Schijt aan Badr, hij aan mij’ klaar voor 2022

Hesdy Gerges is er zeker van in 2022 zal hij weer in actie komen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page