Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

De grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong wil een gevecht tussen ONE kampioen Jingnan Xiong en UFC kampioen Weili Zhang

Sityodtong, voorzitter en CEO van ONE Championship, organiseerde donderdag een Facebook Live Q&A waar fans werden uitgenodigd om vragen in te dienen over verschillende onderwerpen, variërend van mogelijke free-agent signings tot The Apprentice: ONE Championship Edition.

Tijdens de openhartige sessie die bijna 40 minuten duurde, werd Sityodtong gevraagd om zijn ‘droomwedstrijd voor mixed martial arts voor vrouwen’ te onthullen. Zijn antwoord beschreef wat zeker de grootste periode in de geschiedenis van Aziatische mixed martial arts en een mijlpaal zou zijn, voor de groei van de sport in China.

Gevecht der titanen

“Voor de mixed martial arts van vrouwen zou ik Xiong Jing Nan versus Zhang Weili graag zien. Ik denk dat Jing Nan degene is die Zhang Weili verslaat, ‘zei Sityodtong.

Beide vechters hebben deelgenomen aan enkele van de meest iconische wedstrijden in de geschiedenis van de mixed martial arts voor vrouwen, vooral in de afgelopen tijd. Zhang verdedigde de UFC strogewicht titel in een uitzonderlijke vertoning van grit en opvallende treffers tegen voormalig kampioen Joanna Jedrzejczyk in maart. De wedstrijd was meteen een klassieker.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page