Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht Nieuws
Nieuws

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht
Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

De grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong wil een gevecht tussen ONE kampioen Jingnan Xiong en UFC kampioen Weili Zhang

Sityodtong, voorzitter en CEO van ONE Championship, organiseerde donderdag een Facebook Live Q&A waar fans werden uitgenodigd om vragen in te dienen over verschillende onderwerpen, variërend van mogelijke free-agent signings tot The Apprentice: ONE Championship Edition.

Tijdens de openhartige sessie die bijna 40 minuten duurde, werd Sityodtong gevraagd om zijn 'droomwedstrijd voor mixed martial arts voor vrouwen' te onthullen. Zijn antwoord beschreef wat zeker de grootste periode in de geschiedenis van Aziatische mixed martial arts en een mijlpaal zou zijn, voor de groei van de sport in China.

Gevecht der titanen

"Voor de mixed martial arts van vrouwen zou ik Xiong Jing Nan versus Zhang Weili graag zien. Ik denk dat Jing Nan degene is die Zhang Weili verslaat, 'zei Sityodtong.

Beide vechters hebben deelgenomen aan enkele van de meest iconische wedstrijden in de geschiedenis van de mixed martial arts voor vrouwen, vooral in de afgelopen tijd. Zhang verdedigde de UFC strogewicht titel in een uitzonderlijke vertoning van grit en opvallende treffers tegen voormalig kampioen Joanna Jedrzejczyk in maart. De wedstrijd was meteen een klassieker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws