Chaos rondom volgende gevecht UFC-kampioen Khabib – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Chaos rondom volgende gevecht UFC-kampioen Khabib

Chaos rondom volgende gevecht UFC-kampioen Khabib

Chaos rondom volgende gevecht UFC-kampioen Khabib

Ali Abdelaziz de manager van Khabib Nurmagomedov garandeert dat een droomgevecht met Georges St-Pierre niet gebeurt. Er ontstond flink wat commotie op social media gisteren ton werd aangekondigd dat de twee legendes met elkaar zouden gaan vechten.

De manager van Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz. Verzekert dat de geruchten over zijn cliënt die tegen de voormalige UFC-tweevoudig kampioen Georges St-Pierre gaat vechten, onjuist zijn.

Al tijden gaan er geruchten dat Khabib voor dit gevecht uit pensioen zou komen. Wat ook zou gelden voor de Canadees St-Pierre. In een aflevering van de podcast “Anik en Florian” meldde de voormalige UFC-vechter Kenny Florian. Dat een “bekende coach” een gevecht tussen Khabib en St-Pierre zou voorbereiden.

Onzin

Abdelaziz, verantwoordelijk voor de carrière van Khabib, kwam echter naar zijn Twitter om uit te leggen dat het gevecht geen kans van slagen heeft. ,,Khabib versus Georges St-Pierre: het gerucht is volkomen vals. Nepnieuws”, aldus de reactie van Abdelaziz

MMA-fans denken dat de naamloze coach die Florian verwijst, Javier Mendez is, de trainer van Khabib. In een recent interview met “Submission Radio” zei hij dat de enige strijd die Khabib zou moeten doen heroverwegen om na zijn pensionering terug te keren, tegen St-Pierre is.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

📺 KIJKEN VANDAAG EN MORGEN: Gevechten die je niet wilt missen

Het weekend staat voor de deur en voor de vecht fans betekent dit veelal interessante gevechten en events.

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page