Chaos rondom volgende gevecht UFC-kampioen Khabib MMA Nieuws
MMA Nieuws

Chaos rondom volgende gevecht UFC-kampioen Khabib

Chaos rondom volgende gevecht UFC-kampioen Khabib

Ali Abdelaziz de manager van Khabib Nurmagomedov garandeert dat een droomgevecht met Georges St-Pierre niet gebeurt. Er ontstond flink wat commotie op social media gisteren ton werd aangekondigd dat de twee legendes met elkaar zouden gaan vechten.

De manager van Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz. Verzekert dat de geruchten over zijn cliënt die tegen de voormalige UFC-tweevoudig kampioen Georges St-Pierre gaat vechten, onjuist zijn.

Al tijden gaan er geruchten dat Khabib voor dit gevecht uit pensioen zou komen. Wat ook zou gelden voor de Canadees St-Pierre. In een aflevering van de podcast "Anik en Florian" meldde de voormalige UFC-vechter Kenny Florian. Dat een "bekende coach" een gevecht tussen Khabib en St-Pierre zou voorbereiden.

Onzin

Abdelaziz, verantwoordelijk voor de carrière van Khabib, kwam echter naar zijn Twitter om uit te leggen dat het gevecht geen kans van slagen heeft. ,,Khabib versus Georges St-Pierre: het gerucht is volkomen vals. Nepnieuws", aldus de reactie van Abdelaziz

MMA-fans denken dat de naamloze coach die Florian verwijst, Javier Mendez is, de trainer van Khabib. In een recent interview met "Submission Radio" zei hij dat de enige strijd die Khabib zou moeten doen heroverwegen om na zijn pensionering terug te keren, tegen St-Pierre is.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/2e-gevecht-tussen-khabib-en-mcgregor-zal-nooit-gebeuren/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws