Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt MMA Nieuws
MMA Nieuws

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond, maar zijn interview na het gevecht had meer drama dan het gevecht zelf. Bellator 282 vond plaats in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. Waar Sabatello vocht tijdens het co-main event tegen Leandro Higo als onderdeel van het bantamgewicht toernooi.

Nadat hij de menigte meerdere keren had beledigd, sprak Sabatello met Bellator MMA-commentator "Big" John McCarthy in de kooi. En hij had geen prettige dingen te zeggen over het Uncasville-publiek. ,,Jullie zijn allemaal en stelletje pussies, ga maar eens doen wat ik doe", zel Sabatello wat ontangen werd met nog meer boegeroep.

Sabatello richtte vervolgens zijn aandacht op zijn volgende tegenstander, interim-kampioen, Raufeon Stots. De twee treffen elkaar in de halve finale van het toernooi. Stots werd gevraagd naar zijn mening over het optreden van Sabatello.

,,Hij heeft gefaald! Die shit was verschrikkelijk. Die shit was verschrikkelijk, godverdomme! Het enige wat je kunt doen is worstelen, maat. O mijn God. Hé, ik wil Danny Sabatello feliciteren omdat je een pak slaag hebt gekregen. Dus gefeliciteerd.” De twee gingen op elkaar los en er Bellator MMA-medewerkers ingrijpen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws