Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Voormalig UFC-titel uitdager tekent bij Bellator MMA

Voormalig UFC-titel uitdager tekent bij Bellator MMA

Voormalig UFC-titel uitdager Cat Zingano tekent bij Bellator MMA

Daar waar de UFC vechters laat gaan na het verstrijken van hun contracten, lijkt Bellator MMA de deur voor het open te zetten.

Zo ook met het tekenen van voormalig titeluitdager 37-jarige Cat Zingano. De voormalige uitdager voor de bantamgewichttitel voor vrouwen, heeft een multi-fight deal getekend met Bellator waarbij ze zal vechten op vedergewicht. Zingano werd in augustus na een acht gevechten door de UFC ontslagen.

In haar UFC-debuut in de The Ultimate Fighter 17 Finale, verdiende Zingano veel aandacht voor haar overwinning van de ‘Fight of the Night’ tegen Miesha Tate. Zingano won de wedstrijd met een derde ronde TKO, die haar klaarstoomde voor een UFC 178-matchup met nu-kampioen Amanda Nunes in september 2014.

Flinke blessure

Nadat ze Nunes had verslagen, verdiende Zingano een titelkans tegen de toenmalige kampioen Ronda Rousey. De wedstrijd tussen Zingano en Rousey duurde slechts 14 seconden. Rousey domineerde Zingano en versloeg haar met haar kenmerkende armbar techniek.

ZIE OOK >> UFC vechter Zingano aan de kant gezet

In haar meest recente gevecht afgelopen december werd Zingano verslagen door Megan Anderson via TKO en liep oogletsel op. Het gevecht werd gestopt toen bleek dat Zingano niet in staat was om door te gaan. Op dit moment is er geen debuutdatum of tegenstander aangekondigd voor Zingano.

Bekijk ook

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

Op 25 mei 2017 werd aangekondigd dat Gökhan Saki een meerjarige gevechtscontract had getekend met de UFC

Record aantal UFC-vechters voor ‘langere tijd’ geschorst

Het UFC evenement in Moskou elke plaats vond op 9 november in de CSKA Arena, krijgt een vervelend staartje voor enkele deelnemers.

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

MMA-vechter Cris Cyborg uit de kleren tijdens fotosessie (Beelden)

De voormalige UFC-vechter Cris Cyborg, toont meer van zichzelf in een onthullende fotoshoot