Voormalig UFC-titel uitdager tekent bij Bellator MMA – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Voormalig UFC-titel uitdager tekent bij Bellator MMA

Voormalig UFC-titel uitdager tekent bij Bellator MMA

Voormalig UFC-titel uitdager Cat Zingano tekent bij Bellator MMA

Daar waar de UFC vechters laat gaan na het verstrijken van hun contracten, lijkt Bellator MMA de deur voor het open te zetten.

Zo ook met het tekenen van voormalig titeluitdager 37-jarige Cat Zingano. De voormalige uitdager voor de bantamgewichttitel voor vrouwen, heeft een multi-fight deal getekend met Bellator waarbij ze zal vechten op vedergewicht. Zingano werd in augustus na een acht gevechten door de UFC ontslagen.

In haar UFC-debuut in de The Ultimate Fighter 17 Finale, verdiende Zingano veel aandacht voor haar overwinning van de ‘Fight of the Night’ tegen Miesha Tate. Zingano won de wedstrijd met een derde ronde TKO, die haar klaarstoomde voor een UFC 178-matchup met nu-kampioen Amanda Nunes in september 2014.

Flinke blessure

Nadat ze Nunes had verslagen, verdiende Zingano een titelkans tegen de toenmalige kampioen Ronda Rousey. De wedstrijd tussen Zingano en Rousey duurde slechts 14 seconden. Rousey domineerde Zingano en versloeg haar met haar kenmerkende armbar techniek.

ZIE OOK >> UFC vechter Zingano aan de kant gezet

In haar meest recente gevecht afgelopen december werd Zingano verslagen door Megan Anderson via TKO en liep oogletsel op. Het gevecht werd gestopt toen bleek dat Zingano niet in staat was om door te gaan. Op dit moment is er geen debuutdatum of tegenstander aangekondigd voor Zingano.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page