Tweevoudig MMA-kampioen tekent bij de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Tweevoudig MMA-kampioen tekent bij de UFC

Tweevoudig MMA-kampioen tekent bij de UFC
Tweevoudig MMA-kampioen tekent bij de UFC

De UFC heeft opnieuw een topkampioen aan haar gelederen toegevoegd Mason ‘The Dragon’ Jones tekende een vier gevechten deal met de organisatie.

Jones is de huidige kampioen weltergewicht en lichtgewicht bij Cage Warriors wat ooit ook de thuisbasis was van UFC superster Conor McGregor. Lichtgewicht kampioen Jones voegde het vacante kampioenschap weltergewicht met een knock-out overwinning in de eerste ronde op Adam Proctor toe aan zijn palmares.

Onberispelijke carrière

Samen met zijn bekronende knock-out overwinning op Proctor vorige maand. Heeft Jones heeft opmerkelijke overwinningen behaald op mensen als Joe McColgan, Donovan Desmae, Kacper Formela en Aleksi Mantykivi.

De 25-jarige Jones heeft een onberispelijke carrière van tien gevechten en beëindigt zijn driejarige contract met de Cage Warriors organisatie. Met een stevige deal om zich aan te sluiten bij het Ultimate Fighting Championship.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws