Cafégevecht! UFC'er slaat man gebroken ribben? MMA Nieuws
MMA Nieuws

Cafégevecht! UFC'er slaat man gebroken ribben?

Cafégevecht! UFC'er slaat man gebroken ribben?

Jason Miller werd recentelijk opgepakt voor huiselijk geweld. De voormalige UFC en Strikeforce vechter zit diep in de problemen. Nu ook nog eens blijkt dat hij een man zijn ribben gebroken heeft.

Een paar dagen geleden werd Miller, gearresteerd in zijn huis op verdenking van huiselijk geweld. Miller is wordt tevens beschuldigd van verzet bij arrestatie. De arrestatie is de laatste in een lange reeks incidenten (9), waarbij Miller de afgelopen tien jaar betrokken is geweest.

Volgens TMZ zou Miller dagen voor deze arrestatie iemands ribben hebben gebroken tijdens een bargevecht. De politie naar een bar werd geroepen na meldingen van een vechtpartij. Toen deze aankwamen was het vermoedelijke conflict echter voorbij en wilden geen partijen aangifte doen.

Gebroken ribben

Een van de mensen die bij de vechtpartij betrokken was, is de volgende dag naar het ziekenhuis gegaan en werd gediagnosticeerd met gebroken ribben. Na deze diagnose opende de politie een mishandeling zaak over het incident. Verwacht dat ze binnenkort bewijs voorleggen aan de officier van justitie wat kan leiden tot nieuwe aanklachten tegen Miller.

Voorafgaand aan deze meest recente arrestatie wegens huiselijk geweld, was Millers laatst bekende interactie met de wet in mei. Waar hij schuldig pleitte aan vandalisme, in ruil voor het laten vallen van een aanklacht van diefstal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws