Cafégevecht! UFC'er slaat man gebroken ribben?
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Cafégevecht! UFC’er slaat man gebroken ribben?

Cafégevecht! UFC’er slaat man gebroken ribben?

Jason Miller werd recentelijk opgepakt voor huiselijk geweld. De voormalige UFC en Strikeforce vechter zit diep in de problemen. Nu ook nog eens blijkt dat hij een man zijn ribben gebroken heeft.

Een paar dagen geleden werd Miller, gearresteerd in zijn huis op verdenking van huiselijk geweld. Miller is wordt tevens beschuldigd van verzet bij arrestatie. De arrestatie is de laatste in een lange reeks incidenten (9), waarbij Miller de afgelopen tien jaar betrokken is geweest.

Volgens TMZ zou Miller dagen voor deze arrestatie iemands ribben hebben gebroken tijdens een bargevecht. De politie naar een bar werd geroepen na meldingen van een vechtpartij. Toen deze aankwamen was het vermoedelijke conflict echter voorbij en wilden geen partijen aangifte doen.

Gebroken ribben

Een van de mensen die bij de vechtpartij betrokken was, is de volgende dag naar het ziekenhuis gegaan en werd gediagnosticeerd met gebroken ribben. Na deze diagnose opende de politie een mishandeling zaak over het incident. Verwacht dat ze binnenkort bewijs voorleggen aan de officier van justitie wat kan leiden tot nieuwe aanklachten tegen Miller.

Voorafgaand aan deze meest recente arrestatie wegens huiselijk geweld, was Millers laatst bekende interactie met de wet in mei. Waar hij schuldig pleitte aan vandalisme, in ruil voor het laten vallen van een aanklacht van diefstal.

Bekijk ook

Opa mept bumperklever ‘KO’ op snelweg! ‘Boksen verleer je nooit’

Het rotjoch zal al een aantal kilometers achter de bejaarde man

Conor McGregor maakt fans gek met bericht op sociale media

De Ier is nog steeds herstellende van zijn gebroken been dat hij vorig jaar opliep.

‘Schoothondje!’ Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

De zaak dreigt flink uit de hand te lopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page