Brute levertrap maakt mogelijk einde aan carrière sexy MMA-vechtster – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Brute levertrap maakt mogelijk einde aan carrière sexy MMA-vechtster

Brute levertrap maakt mogelijk einde aan carrière sexy MMA-vechtster

Brute levertrap maakt mogelijk einde aan carrière sexy MMA-vechtster

Gina Mazany heeft de UFC-carrière van Rachael Ostovich mogelijk beëindigd met een leverkick. Zondagochtend kreeg de mooie Hawaiiaanse het flink te verduren in Las Vegas.

Eerder verklaarde Rachael Ostovich dat bij een verlies tegen Gina Mazany zij de MMA-handschoenen op zou hangen. Of het de goden verzoeken was of pure pech, maar Ostovich ging neer en hard. Mazany raakte Ostovich bij verrassing met een stevige trap op de lever.

De vertragende werking van een dergelijke trap veroorzaakt dat een vechter ineens in elkaar zakt. De pijn is ondragelijk, maar ebt in de meeste gevallen na een aantal minuten weer weg. Toch veroorzaakt het een flink ongemak waardoor doorvechten onmogelijk is.

Ik kom terug

Ostovich die geen gemakkelijke tijd achter de rug heeft. Wilde met de wedstrijd tegen Mazany een terugkeer claimen. Of dit er inzit valt te bezien. Zij verloor haar laatste twee gevechten onder andere tegen Paige VanZant.

Na de wedstrijd poste Ostovich een video waarop zij haar gehavende gezicht laat zien. In de video bedankt de vechtster haar fans voor de steun. Ook zegt zij dat haar blessures wel mee vallen. Ze sluit af door te zeggen ,,Ik kom terug.”

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page