Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video)

Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video)

Dana White's Contender Series, kortweg DWCS, is de talentenshow van vechtsport organisatie UFC. Hier kunnen getalenteerde vechters een contract bijeen vechten om later in de grote events van de organisatie te vechten.

Ignacio Bahamondes had niet alleen een van de beste knock-outs van de Contender Series in 2020. Hij is mogelijk een genomineerde voor de "Knock-out van het jaar". De 23-jarige Bahamondes nam het op tegen Edson Gomez tijdens de laatste editie van de Contender Series in een actievol weltergewicht gevecht.

En slapen maar

Na een indrukwekkende eerste ronde waarin hij Gomez uit elkaar sloopte, besloot Bahamondes de zaken af te ronden. Gomez bewees zijn doorzettingsvermogen en taaiheid zolang hij kon. Maar een voorwaartse trap in het gezicht van Bahamondes maakte onmiddellijk een einde aan zijn avond.

Naast Bahamondes scoorde Luis Saldana op hetzelfde event ook een stevige knock-out. Nu zowel Bahamondes als Saldana zulke ongelooflijke knockouts scoren, mag je verwachten dat beide mannen contracten van White krijgen om binnenkort in de UFC te vechten. En misschien kunnen de fans voor het einde van het jaar zowel Bahamondes als Saldana nog in actie zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws