Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video)

Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video)

Weltergewicht Ignacio Bahamondes deelde woensdag een ongelooflijke knock-out uit met een front kick tijdens de Dana White’s Contender Series.

Dana White’s Contender Series, kortweg DWCS, is de talentenshow van vechtsport organisatie UFC. Hier kunnen getalenteerde vechters een contract bijeen vechten om later in de grote events van de organisatie te vechten.

Ignacio Bahamondes had niet alleen een van de beste knock-outs van de Contender Series in 2020. Hij is mogelijk een genomineerde voor de “Knock-out van het jaar”. De 23-jarige Bahamondes nam het op tegen Edson Gomez tijdens de laatste editie van de Contender Series in een actievol weltergewicht gevecht.

En slapen maar

Na een indrukwekkende eerste ronde waarin hij Gomez uit elkaar sloopte, besloot Bahamondes de zaken af te ronden. Gomez bewees zijn doorzettingsvermogen en taaiheid zolang hij kon. Maar een voorwaartse trap in het gezicht van Bahamondes maakte onmiddellijk een einde aan zijn avond.

Naast Bahamondes scoorde Luis Saldana op hetzelfde event ook een stevige knock-out. Nu zowel Bahamondes als Saldana zulke ongelooflijke knockouts scoren, mag je verwachten dat beide mannen contracten van White krijgen om binnenkort in de UFC te vechten. En misschien kunnen de fans voor het einde van het jaar zowel Bahamondes als Saldana nog in actie zien.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page