Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video)

Brute knock-outs woensdag tijdens UFC-talenten show (video)

Weltergewicht Ignacio Bahamondes deelde woensdag een ongelooflijke knock-out uit met een front kick tijdens de Dana White’s Contender Series.

Dana White’s Contender Series, kortweg DWCS, is de talentenshow van vechtsport organisatie UFC. Hier kunnen getalenteerde vechters een contract bijeen vechten om later in de grote events van de organisatie te vechten.

Ignacio Bahamondes had niet alleen een van de beste knock-outs van de Contender Series in 2020. Hij is mogelijk een genomineerde voor de “Knock-out van het jaar”. De 23-jarige Bahamondes nam het op tegen Edson Gomez tijdens de laatste editie van de Contender Series in een actievol weltergewicht gevecht.

En slapen maar

Na een indrukwekkende eerste ronde waarin hij Gomez uit elkaar sloopte, besloot Bahamondes de zaken af te ronden. Gomez bewees zijn doorzettingsvermogen en taaiheid zolang hij kon. Maar een voorwaartse trap in het gezicht van Bahamondes maakte onmiddellijk een einde aan zijn avond.

Naast Bahamondes scoorde Luis Saldana op hetzelfde event ook een stevige knock-out. Nu zowel Bahamondes als Saldana zulke ongelooflijke knockouts scoren, mag je verwachten dat beide mannen contracten van White krijgen om binnenkort in de UFC te vechten. En misschien kunnen de fans voor het einde van het jaar zowel Bahamondes als Saldana nog in actie zien.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page