Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Broer GLORY kickbokser Junior Tafa tekent bij de UFC

Broer GLORY kickbokser Junior Tafa tekent bij de UFC

Broer GLORY kickbokser Junior Tafa tekent bij de UFC

UFC heeft een nieuw zwaargewicht toegevoegd met het tekenen van Justin Tafa.

Tafa is af en toe trainingspartner van Tai Tuivasa en Mark Hunt, hij is de oudere broer van GLORY Kickboxing zwaargewicht Junior Tafa.

Tafa heeft zelf via sociale media het nieuws aangekondigd wat later werd bevestigd door XFC, de organisatie waarvoor hij het laatst vocht. UFC-officials moeten de ondertekening nog bevestigen.

Debuut op UFC 243

Tafa verdedigde zes weken geleden met succes zijn XFC zwaargewicht titel tegen David Taumoepeau. Het was een belangrijke wedstrijd in zijn carrière en versloeg binnen 30 seconden zijn tegenstander via knock-out.

Hoewel dit nog niet is bevestigd, zal Tafa naar verwachting zijn debuut maken op de UFC 243-kaart die wordt bekroond door Rob Whittaker en Israel Adesanya.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.