BROEDERMOORD: Usman houdt UFC-titel in oorlog met Burns (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

BROEDERMOORD: Usman houdt UFC-titel in oorlog met Burns (video)

BROEDERMOORD: Usman houdt UFC-titel in oorlog met Burns (video)

Kamaru Usman verdedigde vandaag in Las Vegas, met succes zijn UFC weltergewicht titel tegen Gilbert Burns. Beide zien elkaar al broeders maar stonden als rivalen in de kooi. In wat een ware oorlog bleek die Usman als winnaar zag.

Een rechterhoek van Burns op de kin van Usman zette de toon vroeg in de eerste ronde. Usman leek even aangeslagen maar herpakte zich meteen. Het was meteen duidelijk dat de beste van de beste UFC weltergewichten in de kooi stonden. Ook een knie van Burns overleefde Usman.

Ronde twee starte net zo actievol als de eerste. Met Burns die het tempo hoog hield. Usman reageerde vrijwel direct op de stoten van Burns met jabs. Een rechterhoek van Usman deed Burns wankelen. Burns overleefde maar niet van harte.

Nederlands kickboksen

Ronde drie was net zo explosief als de eerste twee. Alhoewel beste vrienden was het een ware oorlog in de UFC kooi. Burns was zichtbaar aangeslagen en leek een gebroken neus te hebben. Usman haalde uit met een linker job die Burns naar het canvas bracht.

Usman pakte zijn kans en begon een stoten barrage op Burns. Deze kon geen antwoord meer bieden en Usman eindigde de strijd op knock-out. Na de wedstrijd zei Usman dat onder andere zijn Nederlandse stijl van kickboksen hem de overwinning bracht.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-kampioen-jones-vechten-eerst-over-de-brug-komen/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws