BROEDERMOORD: Usman houdt UFC-titel in oorlog met Burns (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BROEDERMOORD: Usman houdt UFC-titel in oorlog met Burns (video)

BROEDERMOORD: Usman houdt UFC-titel in oorlog met Burns (video)

Usman houdt UFC-titel in oorlog met Burns (video)

Kamaru Usman verdedigde vandaag in Las Vegas, met succes zijn UFC weltergewicht titel tegen Gilbert Burns. Beide zien elkaar al broeders maar stonden als rivalen in de kooi. In wat een ware oorlog bleek die Usman als winnaar zag.

Een rechterhoek van Burns op de kin van Usman zette de toon vroeg in de eerste ronde. Usman leek even aangeslagen maar herpakte zich meteen. Het was meteen duidelijk dat de beste van de beste UFC weltergewichten in de kooi stonden. Ook een knie van Burns overleefde Usman.

Ronde twee starte net zo actievol als de eerste. Met Burns die het tempo hoog hield. Usman reageerde vrijwel direct op de stoten van Burns met jabs. Een rechterhoek van Usman deed Burns wankelen. Burns overleefde maar niet van harte.

Nederlands kickboksen

Ronde drie was net zo explosief als de eerste twee. Alhoewel beste vrienden was het een ware oorlog in de UFC kooi. Burns was zichtbaar aangeslagen en leek een gebroken neus te hebben. Usman haalde uit met een linker job die Burns naar het canvas bracht.

Usman pakte zijn kans en begon een stoten barrage op Burns. Deze kon geen antwoord meer bieden en Usman eindigde de strijd op knock-out. Na de wedstrijd zei Usman dat onder andere zijn Nederlandse stijl van kickboksen hem de overwinning bracht.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page