BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging Nieuws
Nieuws

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging
BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

Valentina Shevchenko staat voor haar volgende vlieggewicht titelverdediging ditmaal tegen Joanne Calderwood op UFC 251.

ESPN meldde woensdag dat zowel Shevchenko en Calderwood hebben ingestemd met de wedstrijd, hoewel het niet officieel is bevestigd door de UFC zelf. UFC 251 zal naar verwachting plaatsvinden op 6 juni. Een locatie is niet geselecteerd voor het evenement, maar Australië is naar verluidt de koploper.

Dominantie

Shevchenko boekte een dominante derde ronde technische knock-out overwinning op Katlyn Chookagian in het UFC 247 co-main event op 8 februari. Shevchenko pakte het 125 pond goud in een vijf ronde oorlog met Joanna Jedrzejczyk op UFC 231 en heeft sindsdien de titel verdedigd met overwinningen op Jessica Eye, Liz Carmouche en Chookagian.

Calderwood heeft drie van de vier UFC-optredens gewonnen sinds zij naar vlieggewicht over is gegaan na twee gevechten op 115 pond. Onlangs heeft de Schotse in september vorig jaar winst geboekt op Andrea Lee tijdens UFC 242.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws