BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast Nieuws
Nieuws

BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast

BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast
BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast

De UFC heeft donderdagnacht alsnog het het UFC 249 event definitief afgeblazen

Er was al geruime tijd gerommel ofUFC 249 wel of niet door zou gaan. Het event werd al verplaatst van zijn originele locatie in Brooklyn New York naar een Indianen reservaat.

Dana White blijkt op de vingers te zijn getikt en de UFC is gezwicht onder de druk van buitenaf, maar de hoogste bazen van Disney, die een groot belang hebben in de UFC hebben de knoop doorgehakt het gaat niet door.

UFC 249 totaal niet veilig

"We hebben vandaag een telefoontje gekregen van de hoogste bazen van Disney en de hoogste bazen van ESPN, en de machtige mensen daar hebben me gevraagd om het evenement niet te houden op 18 april", zegt UFC-baas Dana White tegen ESPN.

Het al dan niet uitzenden van het UDC 249 event maakte nogal wat los bij de Nederlandse UFC fans, TALPA weigerde uit ethische redenen het event uit te zenden. Er werd zelf een handtekeningenactie opgestart maar dat is nu ook niet meer nodig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws