BREAKING: Top MMA-contract voor Senna van de Veerdonk MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: Top MMA-contract voor Senna van de Veerdonk

BREAKING: Top MMA-contract voor Senna van de Veerdonk
BREAKING: Top MMA-contract voor Senna van de Veerdonk

Judokampioen Senna van de Veerdonk heeft getekend bij internationale MMA-vechtsport organisatie ARES Fighting.

Het jonge talent uit Oss, is opgepikt door ARES Fighting Championship een Afro-Europese MMA-competitie die in 2019 is opgericht door Vivendi Sports. Eerder maakte Van de Veerdonk al duidelijk dat zijn een carrière bij het Amerikaanse UFC ambieerde, maar kiest nu dus voor ARES FC.

Van de Veerdonk heeft 2 pro MMA-partijen op haar record. Zo versloeg zij in november 2019 de Spaanse Yamila Sanchez die werd geklopt met een strakke armklem van de judoka. In februari dit jaar was Van derVeerdonk te sterk voor Kaylee Vos in Den Haag.

Grote toekomst

"MMA was voor haar wel flink wennen. "Ik heb een flinke judo-achtergrond, maar bij MMA komt veel meer kijken. Het kickboksen bijvoorbeeld was nieuw voor me. Binnen een jaar vocht ik mijn eerste wedstrijd en daarin besliste ik de strijd op de grond. Daar lag toen voornamelijk mijn sterke punt,"aldus Van der Veerdonk tegen Klik nieuws.

Met het tekenen bij Ares FC ligt er een mooie toekomst voor de Van er Veerdonk die ongetwijfeld hoge zal gaan gooien binnen de internationale MMA-scene. Wanneer Van de Veerdonk haar debuut maakt bij ARES FC niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws