BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

BREAKING: McGregor vs Poirier officieel voor 10 juli

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen dan toch echt de UFC-kooi in gaan tegen elkaar. Na een spannende aantal dagen met een woorden oorlog, is de kogel door de kerk. McGregor heeft getekende en het gevecht is aan.

UFC president Dana White kondigde vandaag via social media aan dat het gevecht doorgaat. De topman van de UFC bleef angstvallig stil tijdens de dreiging van de Ier om het gevecht met Poirier af te lasten. Gisteren zei McGregor niet te gaan vechten.

Toch gelukt

Na een nachtje slapen en hard werk op de achtergrond is het de UFC toch gelukt McGregor een handtekening te laten zetten. 10 juli zullen McGregor en Poirier voor de 3e keer tegenover elkaar staan. De stand is 1-1, beide vechters zullen er voor willen zorgen het voordeel naar zich toe te trekken.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page