Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: Beruchte UFC-vechter Nate Diaz maakt comeback

BREAKING: Beruchte UFC-vechter Nate Diaz maakt comeback

BREAKING: Nate Diaz maakt comeback tegen Anthony Pettis

Badboy Nate Diaz maakt dan eindelijk zijn langverwachte comeback naar de UFC kooi.

Diaz ontmoet voormalig UFC lichtgewicht kampioen Anthony Pettis bij UFC 241 op 17 augustus in Anaheim. Het gevecht zal plaatsvinden in de weltergewicht divisie.

UFC 241 wordt bekroond door een zwaargewicht titel rematch tussen kampioen Daniel Cormier en ex-titelverdediger Stipe Miocic. Pettis vs. Diaz zal dienen als de co-main event headliner.

Rematch met Conor McGregor

Diaz heeft niet meer gevochten sinds augustus 2016 waar hij tijdens een rematch verloor van de voormalige lichtgewicht en vedergewicht kampioen Conor McGregor.

ZIE OOK >> Nekbreker: UFC kampioen Rose Namajunas bruut knockout (video)

Diaz versloeg McGregor slechts enkele maanden eerder voor de rematch met de Ier McGregor. Hij stond gepland om Dustin Poirier te ontmoeten op UFC 230 vorig jaar, voordat Poirier zich terugtrok vanwege een blessure en het gevecht werd afgeblazen.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.